eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 675 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #31 qwaxx dedi: Evet gözüküyor Genişletmek için tıkla... USB nizi seçiniz ardından önyükleme seçimi kısmından önyüklenebilir değil i seçiniz
qwaxx dedi: Evet gözüküyor Genişletmek için tıkla... USB nizi seçiniz ardından önyükleme seçimi kısmından önyüklenebilir değil i seçiniz
Q qwaxx Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #32 eymensari dedi: USB nizi seçiniz ardından önyükleme seçimi kısmından önyüklenebilir değil i seçiniz Genişletmek için tıkla... sectim sonra
eymensari dedi: USB nizi seçiniz ardından önyükleme seçimi kısmından önyüklenebilir değil i seçiniz Genişletmek için tıkla... sectim sonra
eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 675 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #33 yaptıktan sonra ss atabilir misiniz
Q qwaxx Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #34 eymensari dedi: Yaptıktan sonra SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyurun. Dosya Ekleri resim_2023-07-03_224103582.png 109,9 KB · Görüntüleme: 30
eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 675 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #35 qwaxx dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... yeni birim etiketi kısmına flash belleğinizin olması istediğiniz adını da yazdıktan sonra başlata basabilirsiniz
qwaxx dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... yeni birim etiketi kısmına flash belleğinizin olması istediğiniz adını da yazdıktan sonra başlata basabilirsiniz
Q qwaxx Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #36 Cok sağ olun şimdi oldu.
eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 675 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #37 qwaxx dedi: Bastım yeşi lşekidle hazır yandıp söndü başal işle myapmam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayardan flashınız 64 GB ve boş gözüküyorsa sorunsuz olmuştur. çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim
qwaxx dedi: Bastım yeşi lşekidle hazır yandıp söndü başal işle myapmam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayardan flashınız 64 GB ve boş gözüküyorsa sorunsuz olmuştur. çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 4 Temmuz 2023 #38 qwaxx dedi: Cok sağ olun şimdi oldu. Genişletmek için tıkla... Bu sorunun çözümünü çok önceden zaten söylemiştim, ama bu arkadaşın yazmasını beklemişsiniz anlaşılan. eymensari dedi: Bu bilgisayardan flashınız 64 GB ve boş gözüküyorsa sorunsuz olmuştur. çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... İlk olarak çözümü sen sunmadın.
qwaxx dedi: Cok sağ olun şimdi oldu. Genişletmek için tıkla... Bu sorunun çözümünü çok önceden zaten söylemiştim, ama bu arkadaşın yazmasını beklemişsiniz anlaşılan. eymensari dedi: Bu bilgisayardan flashınız 64 GB ve boş gözüküyorsa sorunsuz olmuştur. çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... İlk olarak çözümü sen sunmadın.
6 672932 Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 491 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Temmuz 2023 #39 Benim yazdığımdaki büyük harf ve noktalar CMD'de hata verdi büyük ihtimal. Çünkü 10'dan fazla format USB'si hazırlayıp silmede CMD kullanırken hiçbir sorun yaşamamıştım.
Benim yazdığımdaki büyük harf ve noktalar CMD'de hata verdi büyük ihtimal. Çünkü 10'dan fazla format USB'si hazırlayıp silmede CMD kullanırken hiçbir sorun yaşamamıştım.