S Sütlü Nuriye Femtopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 2 27 Ocak 2022 #1 Format USB'si için gerekli olan dosyalar bunlar mı yoksa yanlış şeyleri mi indirdim? Dosya Ekleri iso dosya.PNG 3 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022
A Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 Doğru indirmişsin Artı 0 Eksi
B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 Atlas Olta dedi: Doğru indirmişsin Genişletmek için tıkla... Hocam bende bunu indirdim ama Rufus işlemini yaparken seç bölümüne setup dosyasını koyamıyoruz oradaki seç yerine hangi dosyayı seçeceğiz. Artı 0 Eksi
Atlas Olta dedi: Doğru indirmişsin Genişletmek için tıkla... Hocam bende bunu indirdim ama Rufus işlemini yaparken seç bölümüne setup dosyasını koyamıyoruz oradaki seç yerine hangi dosyayı seçeceğiz.
A Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #4 brkmrs01 dedi: Hocam bende bunu indirdim ama Rufus işlemini yaparken seç bölümüne setup dosyasını koyamıyoruz oradaki seç yerine hangi dosyayı seçeceğiz. Genişletmek için tıkla... Oraya setup dosyası değil de ISO koyacaksınız Artı 0 Eksi
brkmrs01 dedi: Hocam bende bunu indirdim ama Rufus işlemini yaparken seç bölümüne setup dosyasını koyamıyoruz oradaki seç yerine hangi dosyayı seçeceğiz. Genişletmek için tıkla... Oraya setup dosyası değil de ISO koyacaksınız
B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #5 Atlas Olta dedi: Oraya setup dosyası değil de ISO koyacaksınız Genişletmek için tıkla... ISO o resimdekiler değil mi? Kusura bakmayın bende yapacağım ama pek bilmiyorum biraz da karışık geliyor öğrenmeye çalışıyoruz Artı 0 Eksi
Atlas Olta dedi: Oraya setup dosyası değil de ISO koyacaksınız Genişletmek için tıkla... ISO o resimdekiler değil mi? Kusura bakmayın bende yapacağım ama pek bilmiyorum biraz da karışık geliyor öğrenmeye çalışıyoruz
A Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #6 brkmrs01 dedi: ISO o resimdekiler değil mi? Kusura bakmayın bende yapacağım ama pek bilmiyorum biraz da karışık geliyor öğrenmeye çalışıyoruz Genişletmek için tıkla... Evet ama o yazdırılmış hali Artı 0 Eksi
brkmrs01 dedi: ISO o resimdekiler değil mi? Kusura bakmayın bende yapacağım ama pek bilmiyorum biraz da karışık geliyor öğrenmeye çalışıyoruz Genişletmek için tıkla... Evet ama o yazdırılmış hali