bomi Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 1 Yer Adana 22 Eylül 2020 #1 Merhaba, OpenCore ile macOS Catalina kurulumu yapmıştım ve bu kurulum yaptığım USB biraz eski ve bozulmasını istemiyorum. Bu yüzden 16 GB'lık yeni bir USB daha var. Bu eski 16 GB'lık format USB'sini olduğu gibi nasıl yeni 16 GB'lık USB'ye klonlayabilirim? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2020
Merhaba, OpenCore ile macOS Catalina kurulumu yapmıştım ve bu kurulum yaptığım USB biraz eski ve bozulmasını istemiyorum. Bu yüzden 16 GB'lık yeni bir USB daha var. Bu eski 16 GB'lık format USB'sini olduğu gibi nasıl yeni 16 GB'lık USB'ye klonlayabilirim? Teşekkür ederim.
Mestan Han Ergenekon Megapat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 974 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Uzmanı 22 Eylül 2020 #2 Minitool Partition Wizard clone disk özelliği var o halleder.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 22 Eylül 2020 #3 Rufus ile deneyebilirsiniz ama macOS kurulum USB'leri çok bölümlü olur. İşe yarar mı bilemem.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 22 Eylül 2020 #4 Burda 7 tane seçenek vermiş. WhatSoftware Blog WhatSoftware, a daily updated Tech Blog with basic and advanced, unbiased software reviews, computer tips news and more! www.raymond.cc
Burda 7 tane seçenek vermiş. WhatSoftware Blog WhatSoftware, a daily updated Tech Blog with basic and advanced, unbiased software reviews, computer tips news and more! www.raymond.cc
bomi Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 1 Yer Adana 22 Eylül 2020 #5 Mestan Han Ergenekon dedi: Minitool Partition Wizard clone disk özelliği var o halleder. Genişletmek için tıkla... Bu aracı kullanacağım teşekkür ederim yorumlar için
Mestan Han Ergenekon dedi: Minitool Partition Wizard clone disk özelliği var o halleder. Genişletmek için tıkla... Bu aracı kullanacağım teşekkür ederim yorumlar için