Format USB'si oluşturma

Said Avci

Femtopat
Merhaba arkadaşlar 15 dakika önce USB bellek aldım ve bilgesayarıma format atmak istiyorum, nasıl format USB'si yapabilirim? Bana yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonra da tekrar Windows kuracak mısınız?
Yapmayacaksanız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kurulum da yapacaksanız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Merhaba arkadaşlar 15 dakika önce USB bellek aldım ve bilgesayarıma format atmak istiyorum, nasıl format USB'si yapabilirim? Bana yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler dilerim.
yalnız bu UEFI WIN 10 kurulumu. Sisteminiz desteklemiyorsa başka Windows 10 bulun fakat mantık aynı.

Şu video yardımcı olacaktır.

Microsoft'un sayfasından "ISO" kuracaksınız. USB'ye. Yani en kolay yol budur.

Arkadaşlar ben Windows işletim sistemimin değişmesini istemiyorum sadece format atmak istiyorum bilgesayarım dolduğu için teşekkür ediyorum ne yapmam gerek.

Arkadaşlar ben Windows işletim sistemimin değişmesini istemiyorum sadece format atmak istiyorum bilgesayarım dolduğu için teşekkür ediyorum ne yapmam gerek.
Yukarıda paylaştığım adres, nasıl Windows 8.1'e format atabileceğinizi gösteriyor fakat ürün anahtarınız format sonrası silinebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…