alpeeer Decapat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #1 Bugün 32 GB USB'i aldım fakat bir şey merak ediyorum USB'sinde format dosyası varken normal kişisel dosyalarımız kullanılabilir mi?
Bugün 32 GB USB'i aldım fakat bir şey merak ediyorum USB'sinde format dosyası varken normal kişisel dosyalarımız kullanılabilir mi?
Tibrikci Kilopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 553 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Hendraheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #2 Daha önce forumda açılan benzer konularda sağlıklı olmayacağına dair girdiler görmüştüm. Test etmedim.
Daha önce forumda açılan benzer konularda sağlıklı olmayacağına dair girdiler görmüştüm. Test etmedim.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #3 Mümkün fakat sağlıklı değil.
alpeeer Decapat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #4 Tibrikci dedi: Daha önce forumda açılan benzer konularda sağlıklı olmayacağına dair girdiler görmüştüm. Test etmedim. Genişletmek için tıkla... Fakat USB flash 32 GB o kadar boş yeri harcamak istemem. Crimson Butterfly dedi: Mümkün fakat sağlıklı değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl zararları var peki? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
Tibrikci dedi: Daha önce forumda açılan benzer konularda sağlıklı olmayacağına dair girdiler görmüştüm. Test etmedim. Genişletmek için tıkla... Fakat USB flash 32 GB o kadar boş yeri harcamak istemem. Crimson Butterfly dedi: Mümkün fakat sağlıklı değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl zararları var peki?
Jaqqa Centipat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 9 11 Haziran 2020 #5 Format USB'mde hep dosyalar olmuştur şimdiye kadar bir zararını görmedim. Ancak arkadaşlar zararlı olabilir diyorlarsa bilemem. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
Format USB'mde hep dosyalar olmuştur şimdiye kadar bir zararını görmedim. Ancak arkadaşlar zararlı olabilir diyorlarsa bilemem.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #6 Zararlı olduğunu duydum ama zararlarını bilmiyorum. Format attıktan sonra Flash'ı biçimlendirebilirsin. Sonsuza kadar içinde kalmayacak ya. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
Zararlı olduğunu duydum ama zararlarını bilmiyorum. Format attıktan sonra Flash'ı biçimlendirebilirsin. Sonsuza kadar içinde kalmayacak ya.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 11 Haziran 2020 #7 Ben denedim format atamadım belki başka bir şeyden olmuştur bilemiyorum.
alpeeer Decapat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #8 Jaqqa dedi: Format usbm de hep dosyalar olmuştur şimdiye kadar bir zararını görmedim ancak arkadaşlar zararlı olabilir diyorlarsa bilemem. Genişletmek için tıkla... Peki format dosyasını rufushdan mı yaptınız yoksa. ISO dosyasını USB'ye mi attınız? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
Jaqqa dedi: Format usbm de hep dosyalar olmuştur şimdiye kadar bir zararını görmedim ancak arkadaşlar zararlı olabilir diyorlarsa bilemem. Genişletmek için tıkla... Peki format dosyasını rufushdan mı yaptınız yoksa. ISO dosyasını USB'ye mi attınız?
Jaqqa Centipat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 9 11 Haziran 2020 #9 alpeeer dedi: Peki format dosyasını rufushdan mı yaptınız yoksa. ISO dosyasını USB'ye mi attınız? Genişletmek için tıkla... Rufus'tan USB diske yazdırılmış şekilde dosyalarımı da attım içine dostum.
alpeeer dedi: Peki format dosyasını rufushdan mı yaptınız yoksa. ISO dosyasını USB'ye mi attınız? Genişletmek için tıkla... Rufus'tan USB diske yazdırılmış şekilde dosyalarımı da attım içine dostum.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 11 Haziran 2020 #10 Beni bildiğim biçimlendirilir dosya kalmaz içinde.