altukarakurt Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #1 Flash bu şekilde gözüküyor, biçimlendirdim bir fayda etmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2021
Çözüm kndkrk09 19 Ocak 2021 altukarakurt dedi: Flash bu şekilde gözüküyor, biçimlendirdim bir fayda etmedi. Eki Görüntüle 842885 Genişletmek için tıkla... Rufus ile Free dos olarak sıfırla. Ondan sonra da sistem üzerinden biçimlendir, o şekilde oluyor. Ben hep bu şekilde hallediyorum.
altukarakurt dedi: Flash bu şekilde gözüküyor, biçimlendirdim bir fayda etmedi. Eki Görüntüle 842885 Genişletmek için tıkla... Rufus ile Free dos olarak sıfırla. Ondan sonra da sistem üzerinden biçimlendir, o şekilde oluyor. Ben hep bu şekilde hallediyorum.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 19 Ocak 2021 #2 Başlat Çalıştır Diskpart List disk Select disk 1(buradaki "1" diskin numarası. Flashın boyutundan öğrenmeniz gerekiyor, yoksa yanlış diski silersiniz.) Clean Create partition primary Format quick fs fat32 Exit Ya da disk yönetimi ile görsel arayüz ile yapın. Aynı şekilde diski silip biçimlendirin. Artı 0 Eksi
Başlat Çalıştır Diskpart List disk Select disk 1(buradaki "1" diskin numarası. Flashın boyutundan öğrenmeniz gerekiyor, yoksa yanlış diski silersiniz.) Clean Create partition primary Format quick fs fat32 Exit Ya da disk yönetimi ile görsel arayüz ile yapın. Aynı şekilde diski silip biçimlendirin.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #3 Rufus ile Freedos yazın. Artı 0 Eksi
kndkrk09 Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 11 Çözümler 1 19 Ocak 2021 #4 altukarakurt dedi: Flash bu şekilde gözüküyor, biçimlendirdim bir fayda etmedi. Eki Görüntüle 842885 Genişletmek için tıkla... Rufus ile Free dos olarak sıfırla. Ondan sonra da sistem üzerinden biçimlendir, o şekilde oluyor. Ben hep bu şekilde hallediyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
altukarakurt dedi: Flash bu şekilde gözüküyor, biçimlendirdim bir fayda etmedi. Eki Görüntüle 842885 Genişletmek için tıkla... Rufus ile Free dos olarak sıfırla. Ondan sonra da sistem üzerinden biçimlendir, o şekilde oluyor. Ben hep bu şekilde hallediyorum.
KS KS altukarakurt Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #5 kndkrk09 dedi: Rufus ile Free dos olarak sıfırla. Ondan sonra da sistem üzerinden biçimlendir, o şekilde oluyor. Ben hep bu şekilde hallediyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim, çok uğraştık bir türlü yapamıyorduk. Eylül ayından beri raftaydı sayende tekrardan kullanmaya başladım. Artı 0 Eksi
kndkrk09 dedi: Rufus ile Free dos olarak sıfırla. Ondan sonra da sistem üzerinden biçimlendir, o şekilde oluyor. Ben hep bu şekilde hallediyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim, çok uğraştık bir türlü yapamıyorduk. Eylül ayından beri raftaydı sayende tekrardan kullanmaya başladım.