MuratFurkan Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #21 Polorchen dedi: Dene. Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 15 Mart 2022 #22 MuratFurkan dedi: Olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Eski haline getirin o zaman. Başka USB portu da denediniz mi?
MuratFurkan dedi: Olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Eski haline getirin o zaman. Başka USB portu da denediniz mi?
MuratFurkan Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #23 Polorchen dedi: Eski haline getirin o zaman. Başka USB portu da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet bütün portları denedim tek tek.
Polorchen dedi: Eski haline getirin o zaman. Başka USB portu da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet bütün portları denedim tek tek.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 15 Mart 2022 #24 MuratFurkan dedi: Evet bütün portları denedim tek tek. Genişletmek için tıkla... USB NTFS mi?
MuratFurkan Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #25 Polorchen dedi: USB NTFS mi? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum nasıl öğrenirim?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 15 Mart 2022 #26 MuratFurkan dedi: Onu bilmiyorum nasıl öğrenirim? Genişletmek için tıkla... Başka bir PC'de disk yönetiminde bak. @Yener K. Hocam bir de siz kontrol eder misiniz? Fikirlerin tükenmekte maalesef.
MuratFurkan dedi: Onu bilmiyorum nasıl öğrenirim? Genişletmek için tıkla... Başka bir PC'de disk yönetiminde bak. @Yener K. Hocam bir de siz kontrol eder misiniz? Fikirlerin tükenmekte maalesef.
MuratFurkan Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #27 Polorchen dedi: Başka bir PC'de disk yönetiminde bak. @Yener K. hocam bir de siz kontrol eder misiniz? Fikirlerin tükenmekte maalesef. Genişletmek için tıkla... Elimde başka PC yok. Başka öğrenme yöntemi yok mu?
Polorchen dedi: Başka bir PC'de disk yönetiminde bak. @Yener K. hocam bir de siz kontrol eder misiniz? Fikirlerin tükenmekte maalesef. Genişletmek için tıkla... Elimde başka PC yok. Başka öğrenme yöntemi yok mu?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 15 Mart 2022 #28 MuratFurkan dedi: Elimde başka PC yok. Başka öğrenme yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Windows format usb'si mi?
MuratFurkan dedi: Elimde başka PC yok. Başka öğrenme yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Windows format usb'si mi?
MuratFurkan Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #29 Polorchen dedi: Windows format USB'si mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 15 Mart 2022 #30 MuratFurkan dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O zaman NTFS'dir.