W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 3 Temmuz 2021 #1 Nedenidir bu? Her şeyi sildim içindeki ama düzelmedi. Yarısı olmayacak mı artık USB'nin? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 3 Temmuz 2021 #2 w1B dedi: Nedenidir bu? Her şeyi sildim içindeki ama düzelmedi. Yarısı olmayacak mı artık USB'nin? Genişletmek için tıkla... Yarısı olacak tabii ki. Disk yönetimine girip ekran görüntüsü alırsanız yardımcı olabiliriz, USB'nizi kemiren bir fare yoksa paniğe gerek yok. Artı 0 Eksi
w1B dedi: Nedenidir bu? Her şeyi sildim içindeki ama düzelmedi. Yarısı olmayacak mı artık USB'nin? Genişletmek için tıkla... Yarısı olacak tabii ki. Disk yönetimine girip ekran görüntüsü alırsanız yardımcı olabiliriz, USB'nizi kemiren bir fare yoksa paniğe gerek yok.
yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #3 w1B dedi: Nedenidir bu? Her şeyi sildim içindeki ama düzelmedi. Yarısı olmayacak mı artık USB'nin? Genişletmek için tıkla... Rufus ile tekrar biçimlendirin. Artı 0 Eksi
w1B dedi: Nedenidir bu? Her şeyi sildim içindeki ama düzelmedi. Yarısı olmayacak mı artık USB'nin? Genişletmek için tıkla... Rufus ile tekrar biçimlendirin.
KS KS W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 3 Temmuz 2021 #4 Linuxginar dedi: Yarısı olacak tabii ki. Disk yönetimine girip ekran görüntüsü alırsanız yardımcı olabiliriz, USB'nizi kemiren bir fare yoksa paniğe gerek yok. Genişletmek için tıkla... Şu an virüs gibi bir şey var bilgisayarımda disk yönetimini açtığım gibi donuyor ve kapanıyor. Sadece bu da değil. Spotify, Xbox, ses düzey karıştırıcısı hiçbiri açılmıyor. SS olarak da bunu alabildim. Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: Yarısı olacak tabii ki. Disk yönetimine girip ekran görüntüsü alırsanız yardımcı olabiliriz, USB'nizi kemiren bir fare yoksa paniğe gerek yok. Genişletmek için tıkla... Şu an virüs gibi bir şey var bilgisayarımda disk yönetimini açtığım gibi donuyor ve kapanıyor. Sadece bu da değil. Spotify, Xbox, ses düzey karıştırıcısı hiçbiri açılmıyor. SS olarak da bunu alabildim.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 3 Temmuz 2021 #5 Buna bir göz atın. Rehber: İki Bölüme ayrılan flash belleği tek bölüm yapma Artı 0 Eksi
KS KS W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 3 Temmuz 2021 #6 261538 dedi: Buna bir göz atın. Rehber: İki Bölüme ayrılan flash belleği tek bölüm yapma Genişletmek için tıkla... Disk yönetimine giremiyorum. PC'ye virüs bulaştı sanırım. USB'ye yine de kurulum yapsam olur mu? 32 HB hâlâ. Artı 0 Eksi
261538 dedi: Buna bir göz atın. Rehber: İki Bölüme ayrılan flash belleği tek bölüm yapma Genişletmek için tıkla... Disk yönetimine giremiyorum. PC'ye virüs bulaştı sanırım. USB'ye yine de kurulum yapsam olur mu? 32 HB hâlâ.