V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 17 Kasım 2020 #21 Farkli bir ISO dosyasi ile deneyin.
Yavuz Selim Aktaş Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2020 #22 vermillionp2 dedi: Farkli bir ISO dosyasi ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Farklı ISO dosyası denedim ama gene olmadı varsa siz atarmısnız.
vermillionp2 dedi: Farkli bir ISO dosyasi ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Farklı ISO dosyası denedim ama gene olmadı varsa siz atarmısnız.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 17 Kasım 2020 #23 Yavuz Selim Aktaş dedi: Farklı ISO dosyası denedim ama gene olmadı varsa siz atar mısnız? Genişletmek için tıkla... Telefonda oldugum icin elimde bir link yok. Fakat Rufus'un yazdirmama sorunu ISO ile kaynakli buyuk ihtimalle. Belleginize sag tiklayip kendiniz bicimlendirin, sonra ise ISO dosyasini Torrent ile duraksama yapmadan indirin.
Yavuz Selim Aktaş dedi: Farklı ISO dosyası denedim ama gene olmadı varsa siz atar mısnız? Genişletmek için tıkla... Telefonda oldugum icin elimde bir link yok. Fakat Rufus'un yazdirmama sorunu ISO ile kaynakli buyuk ihtimalle. Belleginize sag tiklayip kendiniz bicimlendirin, sonra ise ISO dosyasini Torrent ile duraksama yapmadan indirin.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.128 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #24 Bununla farklı bir ISO indirebilirsiniz. Windows ve Office ISO İndirme Aracı