Format ve sıfırlama arasındaki fark nedir?

DaynusSafa

Hectopat
Format atmanın donanımsal sorunları çözdüğünü duymuştum. Ya da sadece sıfırlama yapsamda format ile aynı işi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmanın donanımsal sorunları çözdüğünü duymuştum. Ya da sadece sıfırlama yapsamda format ile aynı işi görür mü?

Görmez hocam format yeni gibi yapar bilgisayarı sıfırlama sadece belirli dosyalari siler.

Format tüm dosyalarını yani Windows dosyaları dahil silip Windows dosyalarını yeniden yükler. Sıfırlama ise sadece dosyalarını siler Windows dosyalarına karışmaz.

Format tüm dosyalarını yani Windows dosyaları dahil silip Windows dosyalarını yeniden yükler. Sıfırlama ise sadece dosyalarını siler Windows dosyalarına karışmaz.

Hocam sıfırlama ile Windows'un en son güncellemesini de yükleyip mi işlem bitiyor.

Hocam sıfırlama ile Windows'un en son güncellemesini de yükleyip mi işlem bitiyor.

Flashla yapıyorsanız Windows'u attığınız zamanki güncelleme vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…