Ygzz34 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #1 Valorant'ta bir sıkıntı çıktı. çoğu kişi format dene dedi format ile temiz kurulum arasındaki fark nedir? Ya da ikisinden birini yapsam kendim bir daha Windows 10 mu kuracağım? Ve son sorum oyunlarda bir sıkıntı olmaz değil mi?
Valorant'ta bir sıkıntı çıktı. çoğu kişi format dene dedi format ile temiz kurulum arasındaki fark nedir? Ya da ikisinden birini yapsam kendim bir daha Windows 10 mu kuracağım? Ve son sorum oyunlarda bir sıkıntı olmaz değil mi?
KS KS Ygzz34 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #11 494722 dedi: İzlemedim ama bu elemanın videoları iyi oluyor bir göz at istersen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam birisi driver güncelle demiş driver noluyor birde güncellesem sorun çözülür mü? Artı 0 Eksi
494722 dedi: İzlemedim ama bu elemanın videoları iyi oluyor bir göz at istersen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam birisi driver güncelle demiş driver noluyor birde güncellesem sorun çözülür mü?