M mutlalk Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 265 30 Temmuz 2024 #1 Ben şimdi format atacağım ama yanlış atma var mı, ya da varsa yanlış atarsam ne olur düzelir mi her türlü?
Ben şimdi format atacağım ama yanlış atma var mı, ya da varsa yanlış atarsam ne olur düzelir mi her türlü?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 30 Temmuz 2024 #2 mutlalk dedi: Ben şimdi format atacağım ama yanlış atma var mı, ya da varsa yanlış atarsam ne olur düzelir mi her türlü? Genişletmek için tıkla... Yanlış atamazsın. Tek yapacağın şey ileri, ileri, diski biçimlendir, ileri... Sonra pc yeniden başlarken USB'yi çıkaracaksın.
mutlalk dedi: Ben şimdi format atacağım ama yanlış atma var mı, ya da varsa yanlış atarsam ne olur düzelir mi her türlü? Genişletmek için tıkla... Yanlış atamazsın. Tek yapacağın şey ileri, ileri, diski biçimlendir, ileri... Sonra pc yeniden başlarken USB'yi çıkaracaksın.
Furkan_001 Decipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 940 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 mutlalk dedi: Ben şimdi format atacağım ama yanlış atma var mı, ya da varsa yanlış atarsam ne olur düzelir mi her türlü? Genişletmek için tıkla... SSD'yi çöp etmedikçe her türlü format ile düzelir. SSD'yi de çöp etmek o kadar kolay değil.
mutlalk dedi: Ben şimdi format atacağım ama yanlış atma var mı, ya da varsa yanlış atarsam ne olur düzelir mi her türlü? Genişletmek için tıkla... SSD'yi çöp etmedikçe her türlü format ile düzelir. SSD'yi de çöp etmek o kadar kolay değil.
knoxi Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060Tİ Ryzen 7 7700x Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #4 Yanlış yapılacak bir şey yok.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 Yanlış yapsan bile o format USB'sini daha düzgün bir biçimde kurup daha doğru şekilde format atsan bile sorun kalmıyor.
Yanlış yapsan bile o format USB'sini daha düzgün bir biçimde kurup daha doğru şekilde format atsan bile sorun kalmıyor.
M mutlalk Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 265 30 Temmuz 2024 #6 Vınnnn dedi: Yanlış atamazsın. Tek yapacağın şey ileri, ileri, diski biçimlendir, ileri... Sonra PC yeniden başlarken USB'yi çıkaracaksın. Genişletmek için tıkla... Bana youtubden video önerir misin en sağlam format atma video
Vınnnn dedi: Yanlış atamazsın. Tek yapacağın şey ileri, ileri, diski biçimlendir, ileri... Sonra PC yeniden başlarken USB'yi çıkaracaksın. Genişletmek için tıkla... Bana youtubden video önerir misin en sağlam format atma video
apex38 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #7 Format attıkdan sonrasıda var sürücüleri kurmayı güncellemeyi unutma dostum
M mutlalk Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 265 30 Temmuz 2024 #8 Galanderia dedi: Yanlış yapsan bile o format USB'sini daha düzgün bir biçimde kurup daha doğru şekilde format atsan bile sorun kalmıyor. Genişletmek için tıkla... 8gb flash yetermi apex38 dedi: Format attıkdan sonrasıda var sürücüleri kurmayı güncellemeyi unutma dostum Genişletmek için tıkla... Onu nasıl kuracağım eskiden anlıyordum da şimdi hiç hatırlamıyıyorum
Galanderia dedi: Yanlış yapsan bile o format USB'sini daha düzgün bir biçimde kurup daha doğru şekilde format atsan bile sorun kalmıyor. Genişletmek için tıkla... 8gb flash yetermi apex38 dedi: Format attıkdan sonrasıda var sürücüleri kurmayı güncellemeyi unutma dostum Genişletmek için tıkla... Onu nasıl kuracağım eskiden anlıyordum da şimdi hiç hatırlamıyıyorum
knoxi Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060Tİ Ryzen 7 7700x Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #9 mutlalk dedi: 8gb flash ye Genişletmek için tıkla... mutlalk dedi: 8gb flash yetermi Onu nasıl kuracağım eskiden anlıyordum da şimdi hiç hatırlamıyıyorum Genişletmek için tıkla... 8GB yeterli
mutlalk dedi: 8gb flash ye Genişletmek için tıkla... mutlalk dedi: 8gb flash yetermi Onu nasıl kuracağım eskiden anlıyordum da şimdi hiç hatırlamıyıyorum Genişletmek için tıkla... 8GB yeterli
apex38 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #10 mutlalk dedi: 8 GB flash yeter mi? Onu nasıl kuracağım eskiden anlıyordum da şimdi hiç hatırlamıyıyorum Genişletmek için tıkla... Özellikle ekran kartını hele güncellemelisinki PC eskisinden daha yavaş olur yapmazsan
mutlalk dedi: 8 GB flash yeter mi? Onu nasıl kuracağım eskiden anlıyordum da şimdi hiç hatırlamıyıyorum Genişletmek için tıkla... Özellikle ekran kartını hele güncellemelisinki PC eskisinden daha yavaş olur yapmazsan