Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 30 Temmuz 2024 #21 mutlalk dedi: Rufus yaparsam ne fark ediyor tam olarak ney Genişletmek için tıkla... Rufus Windows dosyasını USB'ye yazdırmak için. Opsiyonel.
mutlalk dedi: Rufus yaparsam ne fark ediyor tam olarak ney Genişletmek için tıkla... Rufus Windows dosyasını USB'ye yazdırmak için. Opsiyonel.
M mutlalk Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 265 30 Temmuz 2024 #22 Vınnnn dedi: Rufus Windows dosyasını USB'ye yazdırmak için. Opsiyonel. Genişletmek için tıkla... He o zaman öyle yapayım
Vınnnn dedi: Rufus Windows dosyasını USB'ye yazdırmak için. Opsiyonel. Genişletmek için tıkla... He o zaman öyle yapayım
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 30 Temmuz 2024 #23 mutlalk dedi: He o zaman öyle yapayım Genişletmek için tıkla... Siz Windows'u normal indirme aracılığı ile de kurabilirsiniz USB'ye, ISO dosyası indirip Rufus ile USB'ye kurarakta.
mutlalk dedi: He o zaman öyle yapayım Genişletmek için tıkla... Siz Windows'u normal indirme aracılığı ile de kurabilirsiniz USB'ye, ISO dosyası indirip Rufus ile USB'ye kurarakta.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #24 mutlalk dedi: 8gb flash yetermi Onu nasıl kuracağım eskiden anlıyordum da şimdi hiç hatırlamıyıyorum Genişletmek için tıkla... 8 gb yeterlidir hocam.
mutlalk dedi: 8gb flash yetermi Onu nasıl kuracağım eskiden anlıyordum da şimdi hiç hatırlamıyıyorum Genişletmek için tıkla... 8 gb yeterlidir hocam.
kuzeysdadsa Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 359 31 Temmuz 2024 #25 Format yanlış atılsa bile bir şey olmaz.. kolay kolay bir sorun olmaz.