Bir veya iki haftadır sebepsiz yere mavi ekran hatası alıyorum. Aldığım saatlere bakarsak birbirine çok yakın zamanlarda almışım. O an çalışan bir program yüzünden olabilir diye düşündüm. Kendi yorumum tabii ki.
Bir veya iki haftadır sebepsiz yere mavi ekran hatası alıyorum. Aldığım saatlere bakarsak birbirine çok yakın zamanlarda almışım. O an çalışan bir program yüzünden olabilir diye düşündüm. Kendi yorumum tabii ki.
Yardımcı olan olursa sevinirim çok sık olmaya başladı. Ekran bir anda donup 5 saniye titreşimli bir ses veriyor ve sonrasında mavi ekran. En son ki 5 minidump dosyasını da paylaştım.
Selam arkadaşlar. Yaklaşık bir aydır günde birkaç kez mavi ekran hatası alıyorum. Bir hafta önce USB üzerinden sıfırdan Windows 10 kurdum fakat sorun hala devam ediyor. Not olarak; birkaç ayda bir format atarım genelde. Her format sonrası sürücüleri indirip kurayım diyene kadar zaten en az bir defa mavi ekran hatası alıyorum fakat sürücüleri kurduktan sonra mavi ekran hataları kesiliyordu. En son ki formattan sonra devam etti. Yardımcı olursanız sevinirim. Minidump 26.06.22.rar