Ya arkadaş o ne öyle ekran kartına virüs yapışır mı? Ya bari insan bir BIOS veya HDD der anlarım da ekran kartı ne ya? Bilgisayara hijakthis yükle. Burada detaylı rehberi var. Umarım sorunun çözülür. HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri - Technopat Sosyal
Yok hocam yeni çıkmış hatta Technopat YouTube kanalında videosu var muhtemelen o değildir ama o da bir ihtimal ekran kartının yanında düşününce mantıklı geliyor
Yok zaten Win 10 Defender'a güvenecek olursak yandık. Kaspersky internet Security tavsiye ederim. Tabi ki korsan demiyorum onun da altını çizeyim. Yoksa antivirüs yükleyeyim derken crack ile beraber virüs yüklemek istemeyiz herhalde
20 yıldır bilgisayar kullanıyorsam, hayatımda 2 kere virüs yemişimdir. Birisini ergenken yüklemiştim ikincisini program diye düşünüp virüsü kendi ellerimle yaymıştım. Hiç antivirüs programı kullanmadım, haber korkuttu.
Hocam Windows 8.1'e döndürdükten sonra başladı bu GHz sorunu ama Windows 10'da FPS sorunu vardı Windows 10A tekrar çevirince düzelmedi ama ISO'da virüs yoktur orijinal sitesinden indirdim Windows 10 la Windows 8.1i.
Yok hocam yeni çıkmış hatta Technopat YouTube kanalında videosu var muhtemelen o değildir ama o da bir ihtimal ekran kartının yanında düşününce mantıklı geliyor