CarryChucky Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 70 26 Mart 2022 #1 Ekran kartı rx570 8gb Anakart b450m s2h İşlemci ryzen 3 3100 Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ilk kullanmaya başladığımda FN tuşu çalışıyordu. 1-2 yıl kullandım format attığımda FN tuşu çalışmamaya başladı. Sebebini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2022
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ilk kullanmaya başladığımda FN tuşu çalışıyordu. 1-2 yıl kullandım format attığımda FN tuşu çalışmamaya başladı. Sebebini bilen var mı?
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #2 Driver'ları kurdun mu?
CarryChucky Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 70 26 Mart 2022 #3 mike_wazowski_bruh dedi: Driver'ları kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hangi driver olduğunu bilmiyorum.
mike_wazowski_bruh dedi: Driver'ları kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hangi driver olduğunu bilmiyorum.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #4 CarryChucky dedi: Hangi driver olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows Update'deki her şeyi yap, düzelmezse laptopun kendi sitesini bulup oradan klavye Driver'ını kur
CarryChucky dedi: Hangi driver olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows Update'deki her şeyi yap, düzelmezse laptopun kendi sitesini bulup oradan klavye Driver'ını kur
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.958 Çözümler 29 26 Mart 2022 #5 Harici klavyenin FN tuşları anladığım kadarıyla, masaüstü demişsin. Farklı bir USB portundan dene.
CarryChucky Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 70 26 Mart 2022 #6 mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update'deki her şeyi yap, düzelmezse laptopun kendi sitesini bulup oradan klavye Driver'ını kur. Genişletmek için tıkla... mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update'deki her şeyi yap, düzelmezse laptopun kendi sitesini bulup oradan klavye Driver'ını kur. Genişletmek için tıkla... Masaüstü. OMFG EPIC dedi: Harici klavyenin FN tuşları anladığım kadarıyla, masaüstü demişsin. Farklı bir USB portundan dene. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update'deki her şeyi yap, düzelmezse laptopun kendi sitesini bulup oradan klavye Driver'ını kur. Genişletmek için tıkla... mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update'deki her şeyi yap, düzelmezse laptopun kendi sitesini bulup oradan klavye Driver'ını kur. Genişletmek için tıkla... Masaüstü. OMFG EPIC dedi: Harici klavyenin FN tuşları anladığım kadarıyla, masaüstü demişsin. Farklı bir USB portundan dene. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #7 CarryChucky dedi: Masaüstü. Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman klavyenin programı varsa onu, yoksa anakartın sitesini bul
CarryChucky dedi: Masaüstü. Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman klavyenin programı varsa onu, yoksa anakartın sitesini bul