Formatta 2GB'den fazla disk bölme sorunu

Nauzex

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 yıl önce topladığım bilgisayarıma bir SSD almak istiyorum. Pek büyük istemiyorum çünkü sadece işletim sistemini ve bir kaç oyun yüklemeyi, sistemi rahatlatmayı düşünüyorum. Onun için indirimde olan bir kaç model buldum, hangisini önerirsiniz?

1) SanDisk SSD Plus 120GB 530MB-400MB/s Sata 3 2.5” SSD Fiyatı

2) Adata Ultimate SU650 120GB 520MB-320 MB/s Sata 3 2.5" 3D Fiyatı

Bir diğer konu ise SSD'yi alınca Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum dolayısıyla format atmam gerekecek. 1 TB'lik Sabit diskim bölünmemiş durumda. Formatta bilgisayarımda olan bazı dosyaları saklamam için bölmem gerekecek ve yaklaşık 630 GB boş alan bulunmasına rağmen 2 GB'den fazla bölemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddiskin kablosunu çıkarıp, SSD'yi takıp USB ile Windows 10 kurun. İşletim sistemi kurulduktan sonra harddiskinizi takıp içindeki Windows'u siler, depolamak için kullanırsınız harddiskinizi.

Harddiskin kablosunu çıkarıp, SSD'yi takıp USB ile Windows 10 kurun. İşletim sistemi kurulduktan sonra harddiskinizi takıp içindeki Windows'u siler, depolamak için kullanırsınız harddiskinizi.
Harddiskimi de temizlemek istiyorum içinde fazla gereksiz şeyler var. Bölme konusunda sıkıntı yaşıyorum dediğim gibi. Yardımın için Teşekkürler. Bu arada SSD konusunda bir fikriniz var mı
?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı