Çözüldü Formatta biçimlendirme nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KuzeyEditz

Hectopat
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
1+1 2 TB SSD
Ekran kartı
RTX 4070 Super
İşlemci
R5 7600 3.9 GHz
Benim bilgisayarım var kasalı, 2 TB yer var bir C bir de D USB'den format atarken disk yerinde 2 bellek var dosyaların silinmesi için biçimlendir demem gerek mi yoksa devam etsem sıfır olur mu? Bir de formattan sonra Windows sürücüleri yüklüyor ya ondan sonra NVIDIA dışında driver kurmam gerekir mi? Teşekkürler

Çözüm
NVIDIA donanımınız varsa evet, sürücüyü elle kurmalısınız.

Disk kısmına gelelim. Evet, eğer 2 diski de formatlanmış yeni Windows'unuzda kullanmak istiyorsanız, D diskindeki oyunların ve programları silmeden de devam edebilirsiniz. Biçimlendireceğiniz disk C yani Windows'un kurulacağı disk olacaktır. Temiz format istiyorsanız 2'sinin de biçimlendirilmesini öneririm. Yok ben D diskine kurduğum oyunlarım, programlarım kalsın derseniz sadece C diskini biçimlendirerek ilerlersiniz.
NVIDIA donanımınız varsa evet, sürücüyü elle kurmalısınız.

Disk kısmına gelelim. Evet, eğer 2 diski de formatlanmış yeni Windows'unuzda kullanmak istiyorsanız, D diskindeki oyunların ve programları silmeden de devam edebilirsiniz. Biçimlendireceğiniz disk C yani Windows'un kurulacağı disk olacaktır. Temiz format istiyorsanız 2'sinin de biçimlendirilmesini öneririm. Yok ben D diskine kurduğum oyunlarım, programlarım kalsın derseniz sadece C diskini biçimlendirerek ilerlersiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…