Bilgisayarımın içindeki birikmiş tozları temizlerken sadece kasanın plastik parçalarını, harddisk'i, C-D Rom'u ve fanları söktüm. Sonradan her şeyi ve kabloları doğru yerine taktım. Fakat bilgisayar acilista siyah ekranda kalıyor ve mouse imleci çıkıyor. Bios haricinde başka bir yere giremiyorum.
Format atmaya karar verdim ama masaüstümdeki dosyalarımı almak istiyorum. Nasıl yapabilirim ?
Hocam siyah ekranda kaldığı yeri gösterebilme şansın var mı? Bana ilk şüpheli ramler gibi geldi. Yerlerinden oynamış olabilirler temizleme aşamasında ya da statik elektrikten kaynaklı olabilir yaşadığın problem. Format atmadan halletme şansın var.
Hocam siyah ekranda kaldığı yeri gösterebilme şansın var mı? Bana ilk şüpheli ramler gibi geldi. Yerlerinden oynamış olabilirler temizleme aşamasında ya da statik elektrikten kaynaklı olabilir yaşadığın problem. Format atmadan halletme şansın var.
Format atmadan harddiskini farklı bir bilgisayara takarak oradan sorunsuz bir şekilde dosyalarını alabilirsin. Eğer böyle bir şansın bulunmuyorsa, harddisk içerisindeki Windows işletim sistemine kurulum yaparak biçimlendirme yapmadan üstüne kurduğun taktirde C:/ diskine Windows.old adında bir klasör gelir ve eski dosyalarının tamamı o klasörde yer alacaktır. Oradan dosyalarını aldıktan sonra tertemiz bir formatla yeni bir sayfa açabilirsin