MertcanKlc Megapat Katılım 10 Aralık 2016 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2019 #11 oguzozer dedi: Formatlamadıysan gorev yöneticisi acılıyormu ona bak, açılıyorsa yeni görev ekle,explorer.exe yaz oluştur. Genişletmek için tıkla... Formatlamadan önce bios hariç hiçbir yere giremiyordum. Şuan formatladım hiçbir sıkıntı yok. Konu çözülmüştür.
oguzozer dedi: Formatlamadıysan gorev yöneticisi acılıyormu ona bak, açılıyorsa yeni görev ekle,explorer.exe yaz oluştur. Genişletmek için tıkla... Formatlamadan önce bios hariç hiçbir yere giremiyordum. Şuan formatladım hiçbir sıkıntı yok. Konu çözülmüştür.
Ö Ömer Aydoğan Decapat Katılım 31 Mart 2019 Mesajlar 19 2 Nisan 2019 #12 MertcanKlc dedi: Masaüstündeki dosyaları almak istiyorum hangisini seçmeliyim?Eki Görüntüle 382413 Genişletmek için tıkla... Üstteki yükselt seçeneğine basmışsındır umarım. Biraz geç gördüm kusura bakma haber ver kurtardıysan.
MertcanKlc dedi: Masaüstündeki dosyaları almak istiyorum hangisini seçmeliyim?Eki Görüntüle 382413 Genişletmek için tıkla... Üstteki yükselt seçeneğine basmışsındır umarım. Biraz geç gördüm kusura bakma haber ver kurtardıysan.
MertcanKlc Megapat Katılım 10 Aralık 2016 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2019 #13 Ömer Aydoğan dedi: Üstteki yükselt seçeneğine basmışsındır umarım. Biraz geç gördüm kusura bakma haber ver kurtardıysan. Genişletmek için tıkla... Evet ilk dosyalarımı dediğiniz gibi windows.old klasöründen usb'ye kopyaladım. Sonradan sıfır bir kurulum yaptım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ömer Aydoğan dedi: Üstteki yükselt seçeneğine basmışsındır umarım. Biraz geç gördüm kusura bakma haber ver kurtardıysan. Genişletmek için tıkla... Evet ilk dosyalarımı dediğiniz gibi windows.old klasöründen usb'ye kopyaladım. Sonradan sıfır bir kurulum yaptım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ö Ömer Aydoğan Decapat Katılım 31 Mart 2019 Mesajlar 19 3 Nisan 2019 #14 MertcanKlc dedi: Evet ilk dosyalarımı dediğiniz gibi windows.old klasöründen usb'ye kopyaladım. Sonradan sıfır bir kurulum yaptım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim. Geçmiş olsun diyelim
MertcanKlc dedi: Evet ilk dosyalarımı dediğiniz gibi windows.old klasöründen usb'ye kopyaladım. Sonradan sıfır bir kurulum yaptım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim. Geçmiş olsun diyelim