Formatta USB çıkarılır mı?

Baki okur

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar format atıyordum 10 saniye içinde yeniden başlatılacak diyordu bende USB çıkardım yeniden başladı yarım saattir bekliyorum sizce ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmak uzun bir işlemdir(deneyimime göre) bu işlem sırasında sürücülerle ve harddisklerle uğraşmanızı pek önermem. Çünkü bilgisayar herşeyi silerken siz o diski çıkarttığınızda sistem hata verebilir. Veya disk bozulabilir. Ama flash bellek içinde sistem dosyaları yoksa çok sorun olacağını düşünmem. Format atma hızı sistem hızı ile aynı doğrultudadır. Örn: 1.7 Ghz i3 işlemci ile 1 saatte format atarken 3.6Ghz i9 işlemci ile format atmak 10 dakika alır (rakamlar sallamasyon).NOT: Format atılırken KESİNLİKLE bilgisayarı fişten çekmeyin ya da kapama butonuna basmayın

Yeniden başlatın yeri geldikten sonra USB çıkarabilirsiniz, sıkıntı olmaz. Kurduğun depolama birimine Windows yüklenmiş oluyor zaten. O yarım saat bekleme sistemden sisteme değişir. Ben H110M anakartta 20 dakika beklemiştim.

Format atmak uzun bir işlemdir(deneyimime göre) bu işlem sırasında sürücülerle ve harddisklerle uğraşmanızı pek önermem. Çünkü bilgisayar herşeyi silerken siz o diski çıkarttığınızda sistem hata verebilir. Veya disk bozulabilir. Ama flash bellek içinde sistem dosyaları yoksa çok sorun olacağını düşünmem. Format atma hızı sistem hızı ile aynı doğrultudadır. Örn: 1.7 Ghz i3 işlemci ile 1 saatte format atarken 3.6Ghz i9 işlemci ile format atmak 10 dakika alır (rakamlar sallamasyon).NOT: Format atılırken KESİNLİKLE bilgisayarı fişten çekmeyin ya da kapama butonuna basmayın
Biraz bekledim sonra yeniden basladi ve oldu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı