Formattan formata hiz farki

Makaleler
1
Daha fazla  
Iyi geceler. Bu aralar cok format attim. NTLite ile guncellemeleri gomulu W7 hazirlayip formatlamistim. Bir sure Windows 10 kullandim ama akici olmadigi için tekrar 7 kurdum.

Ancak onceki attigim W7 formatinda acilis hizi epey yavasti, ben guncellemeleri ekledigim için olmustu diye dusundum. Fakat demin gene kurdum bu sefer sistem genel olarak daha hizli calisiyor.
Siz boyle bir fark hissettiniz mi hiç?

Iyi geceler. Bu aralar cok format attim. NTLite ile guncellemeleri gomulu W7 hazirlayip formatlamistim. Bir sure Windows 10 kullandim ama akici olmadigi için tekrar 7 kurdum.

Ancak onceki attigim W7 formatinda acilis hizi epey yavasti, ben guncellemeleri ekledigim için olmustu diye dusundum. Fakat demin gene kurdum bu sefer sistem genel olarak daha hizli calisiyor.
Siz boyle bir fark hissettiniz mi hiç?
Evet hissettim. Ancak benimkiler disk hızıyla ilgiliydi. Siz aynı diski kullandıysanız sebebi başkadır herhalde.

Evet hissettim. Ancak benimkiler disk hızıyla ilgiliydi. Siz aynı diski kullandıysanız sebebi başkadır herhalde.
Ayni disk hocam. :)
Fark olarak sunu soyleyebilirim, kabiz catalsyt control center ve yukleyicisini dahi kurmadim, goruntu surucusunu aygit yoneticisinden dosyalari gosterip guncelledim.
Ama gene de acilis hizi farki garibime gitti. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı