Formattan önce oyunları HDD'ye alıp formattan sonra tekrar yüklemek

HydrOxide

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bilgisayarımı servise vereceğim de serviste bilgisayara format atıyorlarmış. Bu yüzden ben şu an da yüklediğim var olan oyunlarımı taşınabilir bir HDD'ye alıp sonradan servisten geldikten ve format atıldıktan sonra HDD'den geri SSD'ye aktarabilir miyim? Aktarabilirsem de çalışırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet taşınabilir diye biliyorum. Oyunlarınız Steam üzerinden alındıysa yeni dizin'de sadece dosya doğrulaması yaparak oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben de servise yollamıştım hocam bu olayı bilmeden. Ve laptop geldiğinde acı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldım. Allah'tan oyunların çoğu ve önemli verilerim HDD'deydi de çok sıkıntıya girmedim.

Ben de servise yollamıştım hocam bu olayı bilmeden. Ve laptop geldiğinde acı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldım. Allah'tan oyunların çoğu ve önemli verilerim HDD'deydi de çok sıkıntıya girmedim.

Vallahi ben de sorunca şoka girdim verilerimin silindiğini öğrenince ama bu HDD'ye aktarmayı öğrenmek benim için bir rahatlık oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…