Yabugg Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 Başlıktaki gibi format atacağım. Sanırım virüs yedim az çok düzeldi ama hala donmalar takılmalar oluyor. Windows yazılı olmayan SSD'yi çıkarıp formattan sonra taksam bir sıkıntı olur mu? Dosyaları sonradan tekrar yüklemek istemiyorum.
Başlıktaki gibi format atacağım. Sanırım virüs yedim az çok düzeldi ama hala donmalar takılmalar oluyor. Windows yazılı olmayan SSD'yi çıkarıp formattan sonra taksam bir sıkıntı olur mu? Dosyaları sonradan tekrar yüklemek istemiyorum.
K Kemal Sivri Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 132 11 Aralık 2024 #2 Hiçbir şey olmaz dosyaların SSD'de aynen kalır fakat virüs SSD'nin içindeki bir dosyada ise tekrardan virüsle uğraşmak zorunda kalabilirsin.
Hiçbir şey olmaz dosyaların SSD'de aynen kalır fakat virüs SSD'nin içindeki bir dosyada ise tekrardan virüsle uğraşmak zorunda kalabilirsin.
Yabugg Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #3 Kemal Sivri dedi: Hiçbir şey olmaz dosyaların SSD'de aynen kalır fakat virüs SSD'nin içindeki bir dosyada ise tekrardan virüsle uğraşmak zorunda kalabilirsin. Genişletmek için tıkla... SSD de sadece oyunlar var.
Kemal Sivri dedi: Hiçbir şey olmaz dosyaların SSD'de aynen kalır fakat virüs SSD'nin içindeki bir dosyada ise tekrardan virüsle uğraşmak zorunda kalabilirsin. Genişletmek için tıkla... SSD de sadece oyunlar var.