Bilinmeyen Kullanici Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #1 Merhabalar, PC'ye format attım ama Windows.old klasörünü sildim. Bir program var mı bu dosyaları geri yüklemek için? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2021
Merhabalar, PC'ye format attım ama Windows.old klasörünü sildim. Bir program var mı bu dosyaları geri yüklemek için?
Çözüm Berkay4154 26 Nisan 2021 Data Recovery Suite veya EaseUS Data Recovery tarzı veri kurtarma yazılımlarını deneyebilirsiniz.
yavinas Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 1.324 Çözümler 1 Yer İzmir 26 Nisan 2021 #2 Sistem geri yükleme seçeneğini denedin mi? Artı 0 Eksi
GöKBörü_57 Picopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #3 Sistem geri yüklemeyi deneyin hocam. Artı 0 Eksi
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.635 Çözümler 24 26 Nisan 2021 #4 Data Recovery Suite veya EaseUS Data Recovery tarzı veri kurtarma yazılımlarını deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Bilinmeyen Kullanici Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #5 Berkay4154 dedi: Data Recovery Suite veya EaseUS Data Recovery tarzı veri kurtarma yazılımlarını deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. GöKBörü_57 dedi: Sistem geri yüklemeyi deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... yavinas dedi: Sistem geri yükleme seçeneğini denedin mi? Genişletmek için tıkla... Bunları yapamam maalesef. Bilinmeyen Kullanici dedi: Tamam teşekkürler. Bunları yapamam maalesef. Genişletmek için tıkla... Sorunum çözüldü Data Recovery Suite indirdim çok teşekkürler yardım etmeye çalışan herkese. Artı 0 Eksi
Berkay4154 dedi: Data Recovery Suite veya EaseUS Data Recovery tarzı veri kurtarma yazılımlarını deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. GöKBörü_57 dedi: Sistem geri yüklemeyi deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... yavinas dedi: Sistem geri yükleme seçeneğini denedin mi? Genişletmek için tıkla... Bunları yapamam maalesef. Bilinmeyen Kullanici dedi: Tamam teşekkürler. Bunları yapamam maalesef. Genişletmek için tıkla... Sorunum çözüldü Data Recovery Suite indirdim çok teşekkürler yardım etmeye çalışan herkese.