Formattan sonra aynı lisansla Kaspersky tekrar kullanılır mı?

471153

Hectopat
Lisansım 5 PC destekliyormuş. Ben satın aldığımda formattan sonra kullanılamaz diyordu. 5 PC desteklediğine göre formattan sonra kullanabilir miyim?

Formattan önce programı kaldırırken lisansı kaldır seçeneğini seçerek kaldırın format sonrası kurduğunuzda hesabınıza girin sorun olmaz.
Onu da yapamaz. Hocam o lisanslar çoklu lisans oluyor. Diyelim hesap sahibi benim, 5 ayrı kişiyi lisansladım. Ekleme çıkarma olayı benim kontrolümde oluyor, lisans verdiğim kişilerde değil.
O yüzden dediğini yapamaz.

Kullanabilirsin.
2.bilgisayar olarak gözükür ama.
Eskiden lisansım varken 2.bilgisayar olarak gözükmüştü. Ama çok eskiden.
5 PC de atadıysan kullanamazsın.

Ben windows güvenlik duvarına güveniyorum. Windows 7 den başlayarak devamla güzel koruyor. Güncellemeleri de önemli.

Çok eskiden lisanslı kıs kullanan biri idim. Aynı key ile kalan günden devam ediyor idi. Son güncellemeleri bilmiyorum. 15 yıl önce firmayı arayıp RDP ve bazı programların blokesi edilmemesi konusunda kendilerinden destek almıştım.
Bu konuda çok fazla teoriye gerek yok.
Kıs satan yerli satıcılardan veyahut yerli destek hattını telefon ile arayarak bilgi almanız iyi olur. Aldığınız bilgiyi de yeni konu açarak rehber gibi paylaşabilirsiniz.
Google'a.

Kod:
kaspersky türkiye telefon destek

Yazmanız halinde bazı telefon no'ları gözükecek.

Firma ile iletişime geçip konuyu burada paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…