Formattan sonra bilgisayar bir sebep yokken donuyor

Sporkline

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3050 6gb
İşlemci
Ryzen 7 7480HS
Herkese günaydın basliktan da anlayacağınız gibi formattan sonra bilgisayarım gerkesiz donuyor sonrasına siyah ekran oluyor. Formattan önce böyle bir durum yasamadim. Formattan sonra yüklediğim uygulamalar: Valorant, Roblox, Opera GX, Discord, Epic Games ve Steam sebebini bilen varsa yardımcı olabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Format dosyalarının doğru olduğundan emin misiniz peki?

Format dosyaları eksik ya da hatalıdır. Doğru yazdırılmamış olabilir. Windows'un kendi sitesinden temin edin iso dosyasını. Eğer bu konuda bir sıkıntı yoksa, sebep grafik kartı sürücüsündedir.

Dostum genellikle böyle bir sorun yanlış sürücü kurulumu veya format dosyasındaki sorunlardan kaynaklanır. Sorunu tam kestiremeyeceğin için tavsiyem yeni bir format ve anakart üreticisi sitesindeki destek kısmından sürücüleri kurmandan yana olacaktır. Bunlara rağmen hala sorun yaşarsan tekrar sorununu belirtebilirsin.

Kanka ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden aldım ayrıca ekran kartım güncel yeniden format attım ve tekrar aynı sorun var. sebebi ne olabilir ya çok dalıyorum.

Format dosyaları eksik ya da hatalıdır. Doğru yazdırılmamış olabilir. Windows'un kendi sitesinden temin edin iso dosyasını. Eğer bu konuda bir sıkıntı yoksa, sebep grafik kartı sürücüsündedir.
Oradan aldım.

Format dosyalarının doğru olduğundan emin misiniz peki?

Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını aldım Rufus'la flash belleğime yükledim sonra formatlad9m.

1. Kurduğun format dosyasında bozukluk olabilir.
  2. Yanlış sürücü kurmuş olabilirsin.
  3. Sürücü kurmamış olabilirsin.
Hepsini doğru yaptim

Acaba Windows 10 yüklesem duzelir mi?

Son düzenleme:
Ram testi yapıp sonuçları paylaşabilir misiniz? Memtest programı ile?

Hocam o kadar vaktim yok şu an. Sizce sorun RAM'de mi? Bir de şarj kablosunu çıkarıp takınca FPS artıyor ancak 10 15 sn sonra tekrar gidiyor.

Hocam o kadar vaktim yok şu an. Sizce sorun RAM'de mi? Bir de şarj kablosunu çıkarıp takınca FPS artıyor ancak 10 15 sn sonra tekrar gidiyor.
laptop mu sistemin batarya takılı mı kullanıyorsun dostum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…