Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Nisan 2021 #1 Bilgisayara format attım. Son açtığım konulardan anlarsınız zaten ama bugün dizi izleyecektim, Bluetooth kulaklığımı bilgisayar görmüyor.
Bilgisayara format attım. Son açtığım konulardan anlarsınız zaten ama bugün dizi izleyecektim, Bluetooth kulaklığımı bilgisayar görmüyor.
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #2 Arıcan dedi: Bilgisayara format attım. Son açtığım konulardan anlarsınız zaten ama bugün dizi izleyecektim, Bluetooth kulaklığımı bilgisayar görmüyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın Bluetooth kartının sürücülerini kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Arıcan dedi: Bilgisayara format attım. Son açtığım konulardan anlarsınız zaten ama bugün dizi izleyecektim, Bluetooth kulaklığımı bilgisayar görmüyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın Bluetooth kartının sürücülerini kurdunuz mu?
Mustafa Kılıçer Hectopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 57 3 Nisan 2021 #3 Merhaba, gerekli sürücüleri kurup güncellediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Nisan 2021 #4 Şefik Mert dedi: Bilgisayarınızın Bluetooth kartının sürücülerini kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Ben laptop kullanıyorum. Ama Windows Update'de isteğe bağlı sürücü güncellemelerinde Bluetooth güncellemesi var onu mu indireyim. Mustafa Kılıçer dedi: Merhaba, gerekli sürücüleri kurup güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın sürücüsü yok. Artı 0 Eksi
Şefik Mert dedi: Bilgisayarınızın Bluetooth kartının sürücülerini kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Ben laptop kullanıyorum. Ama Windows Update'de isteğe bağlı sürücü güncellemelerinde Bluetooth güncellemesi var onu mu indireyim. Mustafa Kılıçer dedi: Merhaba, gerekli sürücüleri kurup güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın sürücüsü yok.
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 3 Nisan 2021 #5 Arıcan dedi: Ben laptop kullanıyorum. Ama Windows Update'de isteğe bağlı sürücü güncellemelerinde Bluetooth güncellemesi var onu mu indireyim. Genişletmek için tıkla... Onu indir hatta hepsini indir ne var ise. Artı 0 Eksi
Arıcan dedi: Ben laptop kullanıyorum. Ama Windows Update'de isteğe bağlı sürücü güncellemelerinde Bluetooth güncellemesi var onu mu indireyim. Genişletmek için tıkla... Onu indir hatta hepsini indir ne var ise.
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #6 Arıcan dedi: Ben laptop kullanıyorum. Ama Windows Update'de isteğe bağlı sürücü güncellemelerinde Bluetooth güncellemesi var onu mu indireyim. Genişletmek için tıkla... İndirin. Artı 0 Eksi
Arıcan dedi: Ben laptop kullanıyorum. Ama Windows Update'de isteğe bağlı sürücü güncellemelerinde Bluetooth güncellemesi var onu mu indireyim. Genişletmek için tıkla... İndirin.
KS KS Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 4 Nisan 2021 #7 Şefik Mert dedi: İndirin. Genişletmek için tıkla... Tamam indirip geri geliyorum. Sorunum düzeldi hepiniz için teşekkürler. Sorun düzelmemiş bugün yine aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Şefik Mert dedi: İndirin. Genişletmek için tıkla... Tamam indirip geri geliyorum. Sorunum düzeldi hepiniz için teşekkürler. Sorun düzelmemiş bugün yine aynı sorunu yaşıyorum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 4 Nisan 2021 #8 Kulaklığa reset atın. Artı 0 Eksi
KS KS Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 4 Nisan 2021 #9 Kayseri Mantısı dedi: Kulaklığa reset atın. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açıyorum olmuyor. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 4 Nisan 2021 #10 Arıcan dedi: Kapatıp açıyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açmayı kastetmiyorum, modeli ne? Artı 0 Eksi
Arıcan dedi: Kapatıp açıyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açmayı kastetmiyorum, modeli ne?