Arthur mogan Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Hocalar ben virüsten şüphelendiğim için temiz format attım ancak attıktan sonra ses gelmedi, 5 saattir her şeyi deniyorum, aşağıda görsel bıraktım, rica etsem yardım edebilir misiniz? Dosya Ekleri Ses Çalma 21.02.2025 22_11_55.png 16,4 KB · Görüntüleme: 29 Ses 21.02.2025 22_12_34.png 12,5 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2025
Hocalar ben virüsten şüphelendiğim için temiz format attım ancak attıktan sonra ses gelmedi, 5 saattir her şeyi deniyorum, aşağıda görsel bıraktım, rica etsem yardım edebilir misiniz?
Çözüm Ben10Ultimate 21 Şubat 2025 Arthur mogan dedi: H81H3-M4 hocam Genişletmek için tıkla... H81H3-M4ï½Motherboardï½Products ï½ECS ELITEGROUP www.ecs.com.tw Linkteki sound driveri indirip kurun hoparlörler gözükecektir.
Arthur mogan dedi: H81H3-M4 hocam Genişletmek için tıkla... H81H3-M4ï½Motherboardï½Products ï½ECS ELITEGROUP www.ecs.com.tw Linkteki sound driveri indirip kurun hoparlörler gözükecektir.
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 21 Şubat 2025 #11 Arthur mogan dedi: Denedim realteki ancak olmadı chipset da 1 adet birşey var onu mu yükleyeceğim kral Genişletmek için tıkla... Sound kısmındaki diğer driveri de yükleyin, yukarıda windows sürümü var 64bit seçtiğinizden emin olun. Evet 1 adet sürücü var onu yükleyeceksiniz. Artı 0 Eksi
Arthur mogan dedi: Denedim realteki ancak olmadı chipset da 1 adet birşey var onu mu yükleyeceğim kral Genişletmek için tıkla... Sound kısmındaki diğer driveri de yükleyin, yukarıda windows sürümü var 64bit seçtiğinizden emin olun. Evet 1 adet sürücü var onu yükleyeceksiniz.
KS KS Arthur mogan Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #12 Ben10Ultimate dedi: Sound kısmındaki diğer driveri de yükleyin, yukarıda windows sürümü var 64bit seçtiğinizden emin olun. Evet 1 adet sürücü var onu yükleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis deneyeceğim Ben10Ultimate dedi: Sound kısmındaki diğer driveri de yükleyin, yukarıda windows sürümü var 64bit seçtiğinizden emin olun. Evet 1 adet sürücü var onu yükleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Adamsın be reis valla oldu chrome ekran süresi 5 saat 22 dakika gösteriyor valla çok saol realteki silmem gerekirmi peki sıkıntı olurmu Son düzenleme: 21 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Ben10Ultimate dedi: Sound kısmındaki diğer driveri de yükleyin, yukarıda windows sürümü var 64bit seçtiğinizden emin olun. Evet 1 adet sürücü var onu yükleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis deneyeceğim Ben10Ultimate dedi: Sound kısmındaki diğer driveri de yükleyin, yukarıda windows sürümü var 64bit seçtiğinizden emin olun. Evet 1 adet sürücü var onu yükleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Adamsın be reis valla oldu chrome ekran süresi 5 saat 22 dakika gösteriyor valla çok saol realteki silmem gerekirmi peki sıkıntı olurmu
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 21 Şubat 2025 #13 Arthur mogan dedi: Tamamdır reis deneyeceğim Adamsın be reis valla oldu chrome ekran süresi 5 saat 22 dakika gösteriyor valla çok saol realteki silmem gerekirmi peki sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Silmeyin, yüklü olarak kalsın. Artı 0 Eksi
Arthur mogan dedi: Tamamdır reis deneyeceğim Adamsın be reis valla oldu chrome ekran süresi 5 saat 22 dakika gösteriyor valla çok saol realteki silmem gerekirmi peki sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Silmeyin, yüklü olarak kalsın.
KS KS Arthur mogan Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #14 Ben10Ultimate dedi: Rica ederim hocam. Silmeyin, yüklü olarak kalsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kral iyi akşamlar çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Ben10Ultimate dedi: Rica ederim hocam. Silmeyin, yüklü olarak kalsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kral iyi akşamlar çok teşekkür ederim