TheKnight04 Femtopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Sorun olduğu için Windows'u yeniden yükledim ve önceden çalışan Bluetooth artık çalışmıyor, cihazları bulmuyor ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2023
Merhaba. Sorun olduğu için Windows'u yeniden yükledim ve önceden çalışan Bluetooth artık çalışmıyor, cihazları bulmuyor ne yapabilirim?
whycat Hectopat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 613 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 19 Temmuz 2023 #2 TheKnight04 dedi: Merhaba. Sorun olduğu için Windows'u yeniden yükledim ve önceden çalışan Bluetooth artık çalışmıyor, cihazları bulmuyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sürücülerini yükledin mi?
TheKnight04 dedi: Merhaba. Sorun olduğu için Windows'u yeniden yükledim ve önceden çalışan Bluetooth artık çalışmıyor, cihazları bulmuyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sürücülerini yükledin mi?
Eridem Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 164 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf dash f15/i7 12650h/rtx3060/16gb ram/144hz ekran Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #3 Driverları güncelle
TheKnight04 Femtopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #4 whycat dedi: Sürücülerini yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Eridem dedi: Driverları güncelle Genişletmek için tıkla... Neyin sürücüleri? Ekran kartınınkileri falan yükledim tüm güncellemeleri yaptım.
whycat dedi: Sürücülerini yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Eridem dedi: Driverları güncelle Genişletmek için tıkla... Neyin sürücüleri? Ekran kartınınkileri falan yükledim tüm güncellemeleri yaptım.
Donanım_yazar Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 173 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #5 TheKnight04 dedi: Neyin sürücüleri? Ekran kartınınkileri falan yükledim tüm güncellemeleri yaptım. Genişletmek için tıkla... Bluetooth ve ses güncellemeleri.
TheKnight04 dedi: Neyin sürücüleri? Ekran kartınınkileri falan yükledim tüm güncellemeleri yaptım. Genişletmek için tıkla... Bluetooth ve ses güncellemeleri.
TheKnight04 Femtopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #6 Evet güncelledim.
Eridem Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 164 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf dash f15/i7 12650h/rtx3060/16gb ram/144hz ekran Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #7 Internetten driver'ın son sürümünü bulup güncellemeyi dene olmazsa driver booster indirip internetten bedava key bulup pro versiyona yükselttikten sonra uygulama üzerinden otomatik güncellemeyi deneyebilirsin.
Internetten driver'ın son sürümünü bulup güncellemeyi dene olmazsa driver booster indirip internetten bedava key bulup pro versiyona yükselttikten sonra uygulama üzerinden otomatik güncellemeyi deneyebilirsin.