Formattan sonra CPU kullanımı %100

Arkadaşımın Laptopuna Windows 7 yüklüyken Windows 10’u saklıköy reklamındaki dede gibi yükledim. Her şey tıkırında fakat CPU kullanımı sürekli olarak yüzde yüz kullanılıyor. Pek bir çözüm bulamadım.
windows update ve windows defenderı devre dışı bırakın hizmetlerden düzelecektir aynı şey benim de başıma gelmişti.

Klasik Windows 10 sorunu. Aşağıdaki yöntemleri uygulayın.

Easy Services Optimizer indirin ve kurun. Programı açın ve Extreme'e bir kere tıklayıp gereksiz olan bütün hizmetleri kapatın. Sorun devam ederse DWS Lite, Blackbird kullanarak Windows Update ve diğer Cpu ve disk kullanımını arttıran faktörleri kapatabilirsiniz.

Easy Services Optimizer indirin ve kurun. Programı açın ve Extreme'e bir kere tıklayıp gereksiz olan bütün hizmetleri kapatın. Sorun devam ederse DWS Lite, Blackbird kullanarak Windows Update ve diğer Cpu ve disk kullanımını arttıran faktörleri kapatabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hepinize. Üstümden emanet yükü kalkmış gibi oldu. Şimdi sırada hepsini denemeye geldi.😀
Harici ekran kartınız var mı? Sürücüsünü yüklediniz mi?
Harici Gt920 var. Sürücüleri galiba yüklenmiştik.

Çok teşekkür ederim hepinize. Üstümden emanet yükü kalkmış gibi oldu. Şimdi sırada hepsini denemeye geldi.😀

Harici Gt920 var. Sürücüleri galiba yüklenmiştik.
Ekran kartı sürücülerini kendi sitesinden yükleyin. (Dahili ekran kartı sürücüsünü de yükleyin) Windows Update yapın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı