Bilgisayara format attım 300 GB'lık hard diski 2 parçaya ayırmıştım 2 parçayı da biçimlendirdim formatı bitirdim ama sadece 150 GB olan tek parçasını kullanabiliyorum diğer parçası gözükmüyor disk yönetiminden biçimlendir dediğimde Windows bu diskteki sistem bölümünü biçimlendiremez hatasını alıyorum var mı bir çözümü?
Sol alttaki Windows simgesine sağ tıklayıp disk yönetimine girin. Oradan D olarak ayarlayacağınız bölüme sağ tıklayıp sürücü harfi ve yolu değiştir deyin. Ekleye tıklayın. Tamam deyip biçimlendirmeyi onaylayın. Disk gelecektir.
Sol alttaki Windows simgesine sağ tıklayıp disk yönetimine girin. Oradan D olarak ayarlayacağınız bölüme sağ tıklayıp sürücü harfi ve yolu değiştir deyin. Ekleye tıklayın. Tamam deyip biçimlendirmeyi onaylayın. Disk gelecektir.
Format atarken D diskini biçimlendirmeyip ayrılmamış alan olarak bıraktığınız için kullanamıyorsunuz. Format USB'si üzerinden D diskini biçimlendirmeye çalışın (tekrar format atmayın).