Formattan sonra D diski silindi

Daha fazla  
Bilgisayara format önce C ve D diski vardı. Formatdan sonra D silindi ve GB'si C geldi C diski toplam 950 oldu. Şu an sadece C diski var ve D diski oluşturulabiliyormuş. Gerek duymadım. Her şey C olması daha sağlıklı gibi geliyor ve performans düşüklüğü olur mu? FPS düşmesi vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün diskleri sildikten sonra sadece tek bir disk oluşturursanız doğal olarak sadece C oluşur. İkisinin ayrı olmasının veya bir olmasının FPS'e bir etkisi yok ikisi de fiziksel olarak aynı disk sonuçta.

Bilgisayara format önce C ve D diski vardı. Formatdan sonra D silindi ve GB'si C geldi C diski toplam 950 oldu. Şu an sadece C diski var ve D diski oluşturulabiliyormuş. Gerek duymadım. Her şey C olması daha sağlıklı gibi geliyor ve performans düşüklüğü olur mu? FPS düşmesi vb.
Yok hocam olmaz. Bende öyle kullanıyorum.

Hocam hiçbir şekilde sorun olmaz istersen tekrardan D diski oluşturabilirsin. Önemli olan C diskinin silinmemesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı