Formattan sonra D diskim Oem bölümü oldu

Merhabalar,

Ben hard diski 2 ye bölmüştüm C ve F diye. Sonra fabrika ayarlarına geri getirmek istedim ve formatı yaptıktan sonra ise F sürücüsü görünmüyor ve disk yöneticisine girdiğimde ise benim F diye ayırdığım alan OEM BÖLÜMÜ diye görünüyor (500 GB) ve hiçbir şekilde bir şey yapamıyorum bu alana. Bunu nasıl düzeltirim ve her formatta bu olacak mı bilen varsa Yardıma ihtiyacım var. Resim koymayı bilmediğimden resim ekleyemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Bey Merhabalar,

Öncelikle yazmış olduğum mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben sürekli Acer alan ve Nvidia ekran kartına alışkın olan biriyim ve hayatımda ilk defa DELL aldım ve onun da üzerinde Radeon Ekran kartı var.

Bilgisayarımın modeli Dell İnspiron 15 R(5521). Bu bilgisayarı alalı 2 gün oldu sadece ve bazı sıkıntılarım var.

1.si Harddisk olayını sizin verdiğiniz programla çözdüm çok teşekkür ederim. Bu aşamada sormak istediğim ise her formatta böyle mi olacak ve o zaman benim böldüğüm alandaki bilgilerim ne olacak? Bununla ilgili sizin bilginize ve tafsiyenize ihtiyacım var.

2. si, ekran kartını güncelledim control merkezinden tüm işlemleri yapmama rağmen, bir oyun açtığımda(Yeğenin Metin 2 oynuyor bazen ve bu oyunu denediğimde de gördüm), bilgisayar oyunu intel onboard üzerinden açıyor ve Radeona bir türlü geçiş yapmıyor. Hatta intel i devre dışı bıraktığımda oyuna girme hatası alıyorum ki bu da geçiş yapmadığını gösteriyor. Bir konu açmışsınız bununla ilgili ama o kadar karışık ki benim için inanın koca bir dağ gibi duruyor karşımda bilgimin olmaması yüzünden.

3. sü ise, fabrika veri diski oluşturmaya çalışıyorum ama taktığım 1 TB lik diski görmüyor(normalde görüyor ama bu aşamada görmüyor) ve DVD Koyduğumda da E DE dvd var görüyorken bu aşamada DVD yi de görmüyor.

Siz dün gece hemen benim mesajımdan sonra Teamviewer i kurun ve şifreyi vs verin demişsiniz ki ben onu yeni gördüm. Onu şimdi kuracağım da siz ne zaman müsait olacaksınız onu sormak istiyorum. Ona göre ben de bilgisayarı açık bırakır ve internete de bağlanmış olurum.

Cevabınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı