Merhabalar. Nasıl anlatabilirim tam olarak bilmiyorum. Bilgisayarım çok yavaşlamaya başladığı için format attım. Format attıktan sonra gerekli olan yazılımları indirdim. Ama bir sorun var. Diğer şeyleri rahatlıkla kurdum ama discordsetup açınca ekte koyduğum hatayı veriyor. Yardım eder misiniz?
Not: Forumda veya herhangi 3. şahıs bir kaynakta olan çözümler işime yaramadı.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Merhabalar. Nasıl anlatabilirim tam olarak bilmiyorum. Bilgisayarım çok yavaşlamaya başladığı için format attım. Format attıktan sonra gerekli olan yazılımları indirdim. Ama bir sorun var. Diğer şeyleri rahatlıkla kurdum ama discordsetup açınca ekte koyduğum hatayı veriyor. Yardım eder misiniz?
Hocam bu tür hatalarda bir tane DLL yüklenince bağlantılı olan diğer DLL hata veriyor, en sonda 000x7cb hatası veriyor. Yani tek DLL yüklemekle tek bir program çözülüyor fakat başka programlarda hata verebiliyor.