Formattan sonra driverları nasıl yüklerim?

Yakup Sürücü

Hectopat
Arkadaşlar pcme format atıyorum. Driverları yüklemem gerekiyor mu gerekiyorsa nereden yüklerim driverpack kullanılmasını tavsiye etmiyorlar sizce de kullanmamalı mıyım ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kullanmamalısın. Anakartın sitesi üzerinden gerekli driver'ları indirebilirsin. Diğer sürücüler içinde aynı yolu kullanabilirsin.

Anakartının modelini öğrenip sitesinden güncel driverları yükleyebilirsin. Onun haricinde ekran kartın AMD veya NVIDIA ise sitelerinde driverlar mevcut. Ekstra olarak driver booster kullanabilirsin.
Merhaba benimde bir sorum olacak arkadaşımın Pc sine format attık 6 GB Ram 32 bit attık evet en kısa zamanda 10 Yapçağız 64 Bit Olarak Fn Ve F3 Tuşları Bozuk Ve Dokunmatik Yüzeydeki WiFi Tuşu Yanıyor Basınca Ama Wifiden Tİk Yok Nasıl Çözebiliriz Driver leri Yükedik.

Yanlış Bilgilendirme [Driver Booster tarzı programları kesinlikle önermiyoruz. Lütfen sürücüleri, kendi sitelerinden indirerek kurun.]
Driver Booster kullan. Şahsen kullaniyorum. Kaliteli ve en son güncellemeleri direk buluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverbooster sitede önerilmeyen bir program! Sürücüleri donanım kimliği ile bularak indirmeniz kesinlikle daha yararlı olacaktır! Böyle programların kullanılmasına kesinlikle karşıyım.

Driver Booster kullanılmamalı. Eski veya yanlış driverlar yükleyebiliyor, sorunları çıkartabiliyor ve sosyalde birden çok örneği var bunla ilgili. Zaten çoğu sürücüyü Windows otomatik olarak kuruyor arkaplanda. Yine de laptopsa kendi sitesinden eğer masaüstü ise anakartınızın sitesinden çoğu size gereken driverı görüp indirebilirsiniz. Ekran kartlarınız için de nVIDIA veya AMD'nin sitesinden güncel sürümleri indirebilirsiniz.

Anakartının modelini öğrenip sitesinden güncel driverları yükleyebilirsin. Onun haricinde ekran kartın AMD veya NVIDIA ise sitelerinde driverlar mevcut. Ekstra olarak driver booster kullanabilirsin.
dell vostro 470 hazır masaüstü bilgisayar kullanıyorum. internetten anakartın modelinden bulamıyorum.

Driver booster gibi programları kesinlikle önermiyorum. Windowsun orjinal format sonrası güncellemelerini açabilirsin. Donanımlarının driverlarını ise tek tek sen yüklemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…