Formattan sonra ekran kalitesi düştü

equo124

Decapat
Daha fazla  
Format attım ve sonrasında Valorant indirdim Valorant da hem grafik kalitesi sorunu vardı hem de V-Sync açıkken bile FPS düşüyordu normalde 290 FPS filan alıyorum 60'a sabitleyince 40'a kadar düşüyor bu sorunların çözümü nedir?

Ekran kartı: RX6700.
İşlemci: i3 12100F.
Anakart: ASRock H610M-HDV/m.2

Format sonrası driverları, güncellemeleri kurdun mu?

Sadece ekran kartı sürücüsünü kurdum geçen seferde formatdan sonra sadece ekran kartı sürücüsünü kurmuştum ama sorun yoktu.

Sadece ekran kartı sürücüsünü kurdum geçen seferde formatdan sonra sadece ekran kartı sürücüsünü kurmuştum ama sorun yoktu.
Sen hepsini kur bi. Intel Driver Support Assistandan da güncellemeleri yap. Valorant işlemci temelli bir oyun.

Nasıl yapacağım hakkında bilgi verebilir misin?
İnternete Intel Driver Support Assistan yaz ve intelin sitesine girip uygulamayı indir. Sonra kurulumunu yap ve bilgisayarı yeniden başlat. PC açıldığı zaman görev çubuğunda gizli olarak açılacak. (Ok işareti olup tıklayınca menü açılan yer. Adı aklıma gelmedi.) Oradan simgesine sağ tıklayıp en üstteki seçeneği seç. Siteye yönlendirecek seni. Hepsini indirmesini seç.

Hocam güncelleme yok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…