Formattan sonra ekran kartı kullanılmıyor ve bilgisayar açılmıyor

arda73

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar kardeşimin bilgisayarına format atmıştım, formattan sonra ekran kartı yerine işlemcinin grafik sürücüsünü kullanmaya başladı, ne yaparsam yapayım ekran kartı kullanımı %0 idi. BIOS üzerinden "Integrated Graphics" ayarını disabled yaptım, ve galiba artık işlemci de ekran kartı da görüntü vermiyor, kasa çalışıyor fakat asla görüntü gelmiyor. İşlemci AMD, ekran kartı NVIDIA.

Son düzenleyen: Moderatör:

BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın. Görüntü kablosunun ekran kartına bağlı olduğundan emin olun.

BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın. Görüntü kablosunun ekran kartına bağlı olduğundan emin olun.
Dediğiniz gibi yaptım, fakat aynı sorun hala devsm etmekte.

Birkaç defa reset attım kasaya ve geldi bios reset ekranı, teşekkür ederim. Fakat ekrsn ksrtı kullanılmamaya devsm ettiği dürece ne yapmalıtım?

Dediğiniz gibi yaptım, fakat aynı sorun hala devsm etmekte.

Birkaç defa reset attım kasaya ve geldi BIOS reset ekranı, teşekkür ederim. Fakat ekrsn ksrtı kullanılmamaya devsm ettiği dürece ne yapmalıtım?

Görüntü kablosunun ekran kartına takılı olduğundan emin olun. Ekran kartı sürücüsü kurulu değilse kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…