Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.480 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 12 Mayıs 2014 #11 Siz bir istenileni doğru yapın, sonra emin miyiz, değil miyiz görürsünüz.
miceldabbe Hectopat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 6 Yer Malatya, Kyrenia, Cyprus Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2014 #12 Yükledim. Ama çalıştırmak istediğimde 'bu programı çalıştırmak için uygun donanıma sahip değilsiniz' diye uyarı çıkıyor. Acaba driverden ziyade biosta olabilir mi sorun? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Yükledim. Ama çalıştırmak istediğimde 'bu programı çalıştırmak için uygun donanıma sahip değilsiniz' diye uyarı çıkıyor. Acaba driverden ziyade biosta olabilir mi sorun?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.480 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 12 Mayıs 2014 #13 miceldabbe dedi: Yükledim. Ama çalıştırmak istediğimde 'bu programı çalıştırmak için uygun donanıma sahip değilsiniz' diye uyarı çıkıyor. Acaba driverden ziyade biosta olabilir mi sorun? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıları kısmında hangi aygıt olarak görünüyor?
miceldabbe dedi: Yükledim. Ama çalıştırmak istediğimde 'bu programı çalıştırmak için uygun donanıma sahip değilsiniz' diye uyarı çıkıyor. Acaba driverden ziyade biosta olabilir mi sorun? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıları kısmında hangi aygıt olarak görünüyor?
miceldabbe Hectopat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 6 Yer Malatya, Kyrenia, Cyprus Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2014 #14 Tamam hallettim. Sorun driverden felan değilmiş. Biostan graphic ayarlarına girip kurcaladım vga'yı pci yaptım şuanda düzeldi. Allah razı olsun sizden yinede iyi aksamlar.
Tamam hallettim. Sorun driverden felan değilmiş. Biostan graphic ayarlarına girip kurcaladım vga'yı pci yaptım şuanda düzeldi. Allah razı olsun sizden yinede iyi aksamlar.