Formattan Sonra Eski Dosyaları Kurtarmak

brtercys

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben bugün format attım bazı sebeplerden dolayı. Fakat özel dosyalarım vardı ve format atarken onları yedeklemeyi unutmuştum. Bu dosyaları tekrardan yükleme şansım var mı? Yoksa gitti mi? Şimdiden teşşekkürler. İyi forumlar...

Recuva programını tavsiye ederim. Küçük ve etkili bir programdır.
Dediğiniz programı denedim fakat görmüyor eski dosyaları. Özellikle derin aramayı seçtim fakat bulamadı. Başka bir çözümü yok mu?

Restorer ultimate kullanabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Deniyeceğim. Umarım işe yarar.

Burada yapmanız gereken en önemli şey o diske herhangi bir veri yazmamanız. Yoksa dosyaları kurtarma şansınız azalır. İşletim sistemini kullanırken doğal olarak dosyaların üzerine yazılma şansı var.

Restorer Ultimate yerine daha güncel program kullanabilirsiniz. Recuva ise etkili değil basit kurtarmalar için kullanılabilir. Ben R-Studio kullanıyorum başarılı bir program. Bu listedeki programları seçebilirsiniz.

upload_2015-8-27_13-10-42.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı