Formattan sonra FPS düşüşü

sebotunc

Femtopat
Daha fazla  
Ben normalde CS:GO'da 100 FPS civarı alıyordum, formattan sonra CS:GO'da Fortnite'ta bir FPS düşüşü oluyor. Oyunu açıyorum, 5-6 saniye sonra FPS düşüyor ve çok düşük FPS alıyorum. CS'de 15, Fortnite'ta 20.. Hangi grafik ayarında olursa olsun hiç fark etmiyor. Anca 1-2 FPS fark ediyor. The Witcher'da ve Assassin's Creed'de de 15 dakika sonra FPS düşüyor...

Format attıktan sonra kullandığınız grafik ayarları gitmiştir onları düzeltin. Hem oyundan yapın hem de ekran kartınıza yapın. Performansa falan alabilirsiniz.
Demek istediğim oyunlarda grafik ayarlarında gölgelendirme vs. Bir de ekran kartınızı kaliteden performansa alabilirsiniz NVIDIA ise.

Driverları ne yaptın?

Driverlar güncel.
Format attıktan sonra kullandığınız grafik ayarları gitmiştir onları düzeltin. Hem oyundan yapın hem de ekran kartınıza yapın. Performansa falan alabilirsiniz.
Demek istediğim oyunlarda grafik ayarlarında gölgelendirme vs. bir de ekran kartınızı kaliteden performansa alabilirsiniz NVIDIA ise.

Grafik ayarlarını performansa almıştım zaten, oyunlarda da formattan önce kullandığım ayarları kullanıyorum ve üstte yazdığım gibi grafik ayarı farketmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı