Arkadaşlar selam, dün PC dolduğu için format attım oyunlar harici e: Diskindeydi sorun olmadı. Ama Sony DS3 kolum var ve oyunlarda çalışmıyor. Işıklar yanıyor sürücüleri yüklü. Eskiden nasıl kullanıyorsam birebir aynısını yaptım. Google'da denedim ve Google oyunlarında çalıştı. gamepad-tester.com sitesinde eskiden üstteki kol olarak gösterirken artık altta gösteriyor:
Sorunumu nasıl çözebilirim? Denediğim oyun FIFA Online 4 ancak oyunla ilgili değil sorun. İyi forumlar.
Driverler yüklenmemiş olabilir. Bende de Xbox kontrolcüsü var. USB ile bağladığımda bir süre donanım güncelleme yüklüyor ve ardından hazır hale geliyor. Her uyumlu oyunu açıyor. İnternetten kontrolcü driverini indirmeyi deneyin.
Driverler yüklenmemiş olabilir. Bende de Xbox kontrolcüsü var. USB ile bağladığımda bir süre donanım güncelleme yüklüyor ve ardından hazır hale geliyor. Her uyumlu oyunu açıyor. İnternetten kontrolcü driverini indirmeyi deneyin.
Playstation 3'ün efsane kontrolcüsü DualShock 3'ü bu rehber sayesinde kolaylıkla Windows 10'da çalıÅtırabilirsiniz. Windows 10, DirectInput ve XInput
Playstation 3'ün efsane kontrolcüsü DualShock 3'ü bu rehber sayesinde kolaylıkla Windows 10'da çalıÅtırabilirsiniz. Windows 10, DirectInput ve XInput