Formattan sonra görev çubuğundaki uygulamalar küçüldü

gadir427

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B450M A PRO MAX
Ryzen 5 3600
RX 580
Kioxia G2 M.2 512GB SSD
Hikvision U10 2x8
Corsair cx650 650w +80 bronze
Gameline Elisa-Mesh ATX
IMG20240801172132.jpg

Böyle oldu ne yapacağım? Bir de bilgisayarı kapat adında bir kısayol var masaüstünde bunun dosya konumu nerededir? Silmek istiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG20240801172015.jpg
    IMG20240801172015.jpg
    155,5 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Görev çubüğuna sağ tık yap görev çubuğu ayarlari orada görev çubuğu simglerini kücült var onu kapat kapalıysa aç kapa yap

Hocam bir de ISO sanırsam orijinal değil normalde o kısayol olmaz bir de sen mi kurdun bilmiyorum ama Excel 2016 da yüklü gelmiş galiba önerim Microsoft'un sitesinden orijinal indirip kurmanız

Eki Görüntüle 2271079

Böyle oldu ne yapacağım? Bir de bilgisayarı kapat adında bir kısayol var masaüstünde bunun dosya konumu nerededir? Silmek istiyorum.
Hocam işletim sistemi orijinal değil. Sağ tıklayıp dosya konumunu aç düğmesine basın ve oradaki dosyayı silin.

Hocam işletim sistemi orijinal değil. Sağ tıklayıp dosya konumunu aç düğmesine basın ve oradaki dosyayı silin.

Hocam ben kurmadım bilgisayarcı kurdu orijinal olmadığını nereden anladın ve ne yapabilirim?

Görev çubüğuna sağ tık yap görev çubuğu ayarlari orada görev çubuğu simglerini kücült var onu kapat kapalıysa aç kapa yap.

Hocam bir de ISO sanırsam orijinal değil normalde o kısayol olmaz bir de sen mi kurdun bilmiyorum ama Excel 2016 da yüklü gelmiş galiba önerim Microsoft'un sitesinden orijinal indirip kurmanız.

Hocam Windows 11'e geçme yeri var geçeyim mi yoksa formata mı götüreyim tekrardan orijinal değilse sıkıntı ve o görev çubuğundaki uygulamalar düzelmiyor.

Hocam ben kurmadım bilgisayarcı kurdu orijinal olmadığını nereden anladın ve ne yapabilirim?

Hocam Windows 11'e geçme yeri var geçeyim mi yoksa formata mı götüreyim tekrardan orijinal değilse sıkıntı ve o görev çubuğundaki uygulamalar düzelmiyor.

Hocam uygulama üstüne getirince böyle bir şey çıkıyor normalde görev çubuğu yazmalı değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG20240802130149.jpg
    IMG20240802130149.jpg
    144,5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Hocam uygulama üstüne getirince böyle bir şey çıkıyor normalde görev çubuğu yazmalı değil mi?
Hocam 8GB veya daha büyük bir flash belleğiniz varsa beraber kuralım. Şimdi Rufus ve istediğiniz Windows sürümünün ISO dosyasını indirin. Flash belleği takın ve Rufus programını çalıştırın. Program açılınca flash belleği ve ISO dosyasını seçin. Başlat tuşuna tıklayın, bu işlem bellekteki bütün verileri silecektir. Alttaki yeşil barda hazır yazınca bilgisayarı kapatın ve güç tuşuna bastıktan sonra F12 tuşuna(açılış ekranında ve anakartın kitapçığında Boot Menü tuşu yazar, Boot menüye girmeniz gerek, genellikle F12 olduğu için yazdım? spam yapın. Açılan menüden flash belleği seçin. İleri ileri diyin, anahtar ekranında ürün anahtarım yok seçeneğine tıklayın. Disk seçme ekranında bütün diskleri silin, bu işlem bütün diskleri temizleyecek. En sonda 2 disk kalırsa daha hızlı olanı seçin, tekse olanı seçin. Bir süre sonra kurulum tamamlanacak ve orijinal Windows açılacak.
Rufus Programı
Windows 10 İso
Windows 11 İso

Technopat Haberler

Geri
Yukarı