Formattan Sonra Görüntüde Takılmalar

ali.soysall

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma attığım Windows 10 formatı sonrası garip bir şekilde oyunların akıcı olmadığını fark ettim. Örneğin Rocket League oynarken oyun akıcı değil ve arada çok küçük takılmalar oluyor. Fakat V-Sync ayarını açınca normale dönüyor. Formattan önce böyle bir şey yaşamıyordum.

Monitör: 72Hz
Ekran Kartı: AMD RX 580 4 GB
İşlemci: AMD Ryzen 2400G

Windows güncelleştirmelerinden emin olun.
Driverlar otomatik yükleniyor, siz yine de güncel versiyonlarını kendi sitelerinden indirin başka uygulama ya da sitelerden indirmeyin.
Oyun içi ayarlarınızı ve amd yazılım ayarlarını kontrol edin oradan da V-Sync açık mı bakınız.

Bende az önce format sonrası kurulum yaptım. Formattan önce hiç oynatmıyordu şuan oynatıyor ama aynen ufak tefek takılmalar olabiliyor sistemim eski ondandır diyorum ben.

Kısa süre önce directX'in bilgisayara otomatik olarak yüklendiği Fakat!!! bunu düzgün şekilde işleyebilmesi için Grafik Araçlarının otomatik olarak yüklenmediğini farkettim.
Bunun için; Windows Ayarlar ->Uygulamalar -> İsteğe Bağlı Özellikler -> {Özellik Ekle} -> Grafik Araçlarını yüklemeniz gerekiyor! Belki bir ihtimal buradan kaynaklanıyor olabilir.
Birde Driver'ların güncel olmasına da dikkat edin.

Bende şuan farkettim yeni formatlamıştım saolasın. O bölümden başka yararlı bir şey yüklenebilir mi? Hangilerini yükleyeyim acaba?

Valla bende bilmiyorum Windows'un saçmalıkları işte...

İşine yarar mı bilmem ama ->Edge tarayıcı için; Arama çubuğunda Google Araması Yapılamıyor
Bunun için; www.Google.com'a girdikten sonra ->Edge Ayarlarına Gir -> (Soldan)-> Gelişmiş Ayarlar-> Adres Çubuğu Araması'na girdiğinde normalde google çıkmaz ama google sayfasını açtığın için (bulundu) olarak çıkacaktır.. Valla Windows Dert dert...

Dediklerini denedim ama bir fark olmadı. Tekrardan format atmayı deneyeceğim.
Formatta birşey değiştirmedi yardımcı olabilecek yokmu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…