gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 30 Aralık 2021 #1 Ne olduğunu ben de anlamadım. Bir format atıyorum geliyor bir format atıyorum gidiyor. Neden böyle bir şey yapıyor?
Ne olduğunu ben de anlamadım. Bir format atıyorum geliyor bir format atıyorum gidiyor. Neden böyle bir şey yapıyor?
Çözüm OgnitorenKs 30 Aralık 2021 [CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"] powercfg /hibernate on reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power" /v "HibernateEnabled" /t REG_DWORD /d 1 /f [/CODE]
[CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"] powercfg /hibernate on reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power" /v "HibernateEnabled" /t REG_DWORD /d 1 /f [/CODE]
Ömür25 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 183 Çözümler 2 30 Aralık 2021 #2 Eki Görüntüle 1256098 Eki Görüntüle 1256099 Pardon zaten aynı kısma girmişsiniz, dikkat etmemişim . Artı 0 Eksi
OgnitorenKs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 1.993 Makaleler 16 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #3 [CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"] powercfg /hibernate on reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power" /v "HibernateEnabled" /t REG_DWORD /d 1 /f [/CODE] Artı 0 Eksi Çözüm
[CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"] powercfg /hibernate on reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power" /v "HibernateEnabled" /t REG_DWORD /d 1 /f [/CODE]
KS KS gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 30 Aralık 2021 #4 OgnitorenKs dedi: [CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"] powercfg /hibernate on reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power" /v "HibernateEnabled" /t REG_DWORD /d 1 /f [/CODE] Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, güç seçeneklerinde gözükmeye başladı. Ayarı sorunsuzca kullanabiliyorum. Artı 0 Eksi
OgnitorenKs dedi: [CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"] powercfg /hibernate on reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power" /v "HibernateEnabled" /t REG_DWORD /d 1 /f [/CODE] Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, güç seçeneklerinde gözükmeye başladı. Ayarı sorunsuzca kullanabiliyorum.