Formattan sonra i3-10100F sistemde FPS değerleri düştü

Baki okur

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Konuya hızlıca giriyorum arkadaşlar ben şu an kullandığım bilgisayarı 2 sene önce aldım. Aradan 5-6 ay geçtikten sonra ilk formatını attım her şeyi kendi elim ile kurdum. Sonra oyunlarımı tekrardan kurdum. Ve eskiden aldığım değerleri bir daha asla alamadım sizce ben nerede hata yapıyorum?
Sistemim
  • İntel i3 10100F
  • GTX 1650
  • 8 GB Ram 2666 MHz

Büyük ihtimal 2 tane Windows kuruludur yanlışlıkla yapmışsındır bu videodan:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
yapabilirsiniz hocam 2. işletim sistemi silme işlemini.

Driverları güncellediniz mi? Onunla alakalı da olabilir, heleki ekran kartının.
.

Nvidia denetim masasındaki ayarları yaptın mı?

Son düzenleme:
Hocam Driverlarınızı güncelleyin ve işlemci çekirdek kullanım seviyesi düşer onu da yükseltin mesela 4 SE 1'e düşüyor

Başlat menüsüne msconfig yaz ve çıkan programı aç, üstten önyükleme seçeneğine tıkla daha sonra gelişmiş seçenekler butonuna tıkla ordan işlemci sayısı'nı tikli yap ve altındaki kutuya tıkla en yüksek sayıya tıkla, tamama bas sonrada uygulaya bas

Bilgisayar ikonuna sağ tıkla ve özelliklere bas, soldaki menüden gelişmiş sistem ayarlarına gel oradanda en baştaki ayarlara bas daha sonra seçeneklerden en iyi performans için ayarlaya bas. Alttaki kutucuklardan ekran yazı tipi kenarlarını düzelte bas ve uygulaya tıkla.

Bu videodaki ayarların aynısını yap:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Driverları güncellediniz mi? Onunla alakalı da olabilir, heleki ekran kartının.
.
Güncel dostum

Deniyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…