Formattan sonra internet yok

Edaeda

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Samsung notebookuma (Windows 7) format attım ve internet Explorer bağlanmadı, yok internet. Normalde Wi-Fi'ye bağlandı onda sorun yok. Ama internete giremiyorum yani. Driver de yok. Nasıl yapacağım bilmiyorum, yardım eder misiniz? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
"Driver Booster" programını kurup telefonunuzun şarj kablosu ile dosyayı aktarıp kurulumu sağlayın. Zaten internet sürücülerini bulup kuracaktır.

Bence Driver Booster kullanmamalı. Gider saçma sapan yanlış driver falan kurar daha çok uğraşır.

Merhaba, ben Samsung notebookuma (Windows 7) format attım ve internet Explorer bağlanmadı, yok internet. Normalde Wi-Fi'ye bağlandı onda sorun yok. Ama internete giremiyorum yani. Driver de yok. Nasıl yapacağım bilmiyorum, yardım eder misiniz? :(

Bende de aynı durum olmuştu farklı bir PC üzerinden CD yazmıştım içinde Driver'ların olduğu. Öyle olmuştu. Şu an yüksek ihtimal USB bile algılayamayacak PC.
Anakartına uygun driver'leri yükle.

Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz?
Bence Driver Booster kullanmamalı. Gider saçma sapan yanlış driver falan kurar daha çok uğraşır.
Haklısınız.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• 16136623006526936628017783642365.jpg
    16136623006526936628017783642365.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı