Formattan sonra internet yok

Edaeda

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Samsung notebookuma (Windows 7) format attım ve internet Explorer bağlanmadı, yok internet. Normalde Wi-Fi'ye bağlandı onda sorun yok. Ama internete giremiyorum yani. Driver de yok. Nasıl yapacağım bilmiyorum, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ethernet kablosu ile deneyin. İşe yaramazsa farklı bir cihazdan eğer bilgisayar yoksa telefonunuza "Driver Booster" programını kurup telefonunuzun şarj kablosu ile dosyayı aktarıp kurulumu sağlayın. Zaten internet sürücülerini bulup kuracaktır.

"Driver Booster" programını kurup telefonunuzun şarj kablosu ile dosyayı aktarıp kurulumu sağlayın. Zaten internet sürücülerini bulup kuracaktır.

Bence Driver Booster kullanmamalı. Gider saçma sapan yanlış driver falan kurar daha çok uğraşır.

Bende de aynı durum olmuştu farklı bir PC üzerinden CD yazmıştım içinde Driver'ların olduğu. Öyle olmuştu. Şu an yüksek ihtimal USB bile algılayamayacak PC.
Anakartına uygun driver'leri yükle.

Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz?
Bence Driver Booster kullanmamalı. Gider saçma sapan yanlış driver falan kurar daha çok uğraşır.
Haklısınız.

Son düzenleme:
Usb algıladı pc. Ama telefonuma ya yanlış driver yüklersem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…