Merhaba, ben Samsung notebookuma (Windows 7) format attım ve internet Explorer bağlanmadı, yok internet. Normalde Wi-Fi'ye bağlandı onda sorun yok. Ama internete giremiyorum yani. Driver de yok. Nasıl yapacağım bilmiyorum, yardım eder misiniz?
Ethernet kablosu ile deneyin. İşe yaramazsa farklı bir cihazdan eğer bilgisayar yoksa telefonunuza "Driver Booster" programını kurup telefonunuzun şarj kablosu ile dosyayı aktarıp kurulumu sağlayın. Zaten internet sürücülerini bulup kuracaktır.
Merhaba, ben Samsung notebookuma (Windows 7) format attım ve internet Explorer bağlanmadı, yok internet. Normalde Wi-Fi'ye bağlandı onda sorun yok. Ama internete giremiyorum yani. Driver de yok. Nasıl yapacağım bilmiyorum, yardım eder misiniz?
Bende de aynı durum olmuştu farklı bir PC üzerinden CD yazmıştım içinde Driver'ların olduğu. Öyle olmuştu. Şu an yüksek ihtimal USB bile algılayamayacak PC.
Anakartına uygun driver'leri yükle.