Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar daha yeni 8.1 formatı attığım bilgisayar şu an internete bağlanmıyor. Ekler aşağıda. Nasıl çözerim? Sınırlı diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2020
Arkadaşlar daha yeni 8.1 formatı attığım bilgisayar şu an internete bağlanmıyor. Ekler aşağıda. Nasıl çözerim? Sınırlı diyor.
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 16 Kasım 2020 #2 Ethernet sürücüsünü kurdun mu?
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 16 Kasım 2020 #3 Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar daha yeni 8.1 formatı attığım bilgisayar şu an internete bağlanmıyor. Ekler aşağıda. Nasıl çözerim? Sınırlı diyor. Eki Görüntüle 739744 Genişletmek için tıkla... Hocam aygıt yöneticisinden Wi-Fi driverınızın donanım kimliklerini paylaşın. ykH8eqLN dedi: Ethernet sürücüsünü kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış kurmuş olabilir ben yanlış kurduğumda böyle bir hata almıştım.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Arkadaşlar daha yeni 8.1 formatı attığım bilgisayar şu an internete bağlanmıyor. Ekler aşağıda. Nasıl çözerim? Sınırlı diyor. Eki Görüntüle 739744 Genişletmek için tıkla... Hocam aygıt yöneticisinden Wi-Fi driverınızın donanım kimliklerini paylaşın. ykH8eqLN dedi: Ethernet sürücüsünü kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış kurmuş olabilir ben yanlış kurduğumda böyle bir hata almıştım.
Red Kit Kilopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 654 Çözümler 1 16 Kasım 2020 #4 PC üreticisinin sitesinden ethernet sürücüsünü kurun. Daha sonra Windows güncellemelerini denetleyin.
PC üreticisinin sitesinden ethernet sürücüsünü kurun. Daha sonra Windows güncellemelerini denetleyin.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 16 Kasım 2020 #5 Hocam donanım kimliklerini nerdne bulurum diyorsanız bu adımları izleyin: Ekranın en sol alt kısmına sağ tıklayın ve “aygıt yöneticisi”ni seçin. Yada arama yerine aygıt yöneticisi yazın. Ethernet driverını seçin > ayrıntılar > özellik > donanım kimlikleri seçtiğinizde cihazın donanım kimliklerini görebilirsiniz. CTRL + C ile donanım kimliğini kopyalayabilirsiniz.
Hocam donanım kimliklerini nerdne bulurum diyorsanız bu adımları izleyin: Ekranın en sol alt kısmına sağ tıklayın ve “aygıt yöneticisi”ni seçin. Yada arama yerine aygıt yöneticisi yazın. Ethernet driverını seçin > ayrıntılar > özellik > donanım kimlikleri seçtiğinizde cihazın donanım kimliklerini görebilirsiniz. CTRL + C ile donanım kimliğini kopyalayabilirsiniz.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #6 Tamam arkadaşlar driverle çözüldü.
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Kasım 2020 #7 Zaten sürücü ile çözülecek bir konuydu bu.