Formattan Sonra İnternetin Aşırı Yavaşlaması

Ulaş_Çetinkaya

Hectopat
Daha fazla  
PC'me bugün Win10 enterprise yükledim. İnternetim aşırı yavaşladı. 20KB/S'den yukarı zor çıkıyor ve bu yüzden hiçbir driveri indiremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ driverlerini silip tekrar kurmayı deneyin veya pek olacağını sanmıyorum ama yinede modemi bir fabrika ayarlarına geri getirmeyi deneyebilirsiniz.

Görev yöneticisi, Performans Sekmesi, kaynak izleyiciyi açıp, ağ sekmesinin Ekran Görüntüsü nu paylaşır mısınız.

Mümkünse başka bir cihazda internet bağlantısını test edin. Sorunun internet bağlantısında olmadığından eminseniz ağ kartı donanım kimliğini belirtin.
Mümkünse başka bir cihazda internet bağlantısını test edin. Sorunun internet bağlantısında olmadığından eminseniz ağ kartı donanım kimliğini belirtin.
Anakart olarak Msi 170a gaming pro carbon kullanıyorum saniyorum cevaplayabildim sorunu.

@Maiar @berkugurtr işlemi askıya aldım normale döndü bu nedir bu konuda bilgi verir misiniz? Teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı